ΑρχικήinetΠώς να παίξετε το κρυμμένο basketball minigame στο Facebook Messenger!

Πώς να παίξετε το κρυμμένο basketball minigame στο Facebook Messenger!

Πάνω στην τρέλα του Μαρτίου, η εφαρμογή Messenger του Facebook έχει μια μικρή έκπληξη για όποιον έχει να σκοτώσει χρόνο περιμένοντας απαντήσεις – ένα μυστικό παιχνίδι μπάσκετ.

Πώς να παίξετε το κρυμμένο basketball minigame στο Facebook Messenger!

Αν δεν έχετε διαβάσει τις σημειώσεις της τελευταίας ενημέρωσης του Messenger, δεν θα ξέρετε ότι μπορείτε να βάλετε μερικά καλάθια μέσω της εφαρμογής. Για να παίξετε, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας είναι ενημερωμένη, στείλτε ένα μπάσκετ emoji σε κάποιον και στη συνέχεια πιέστε το για να εμφανιστεί ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μπάσκετ.

Δεν είναι και το πιο περίπλοκο παιχνίδι – απλά μετακινήστε την μπάλα προς το στεφάνι για να πάρετε έναν βαθμό και να προσπαθήστε να κερδίσετε το υψηλότερο σκορ. Μην ανησυχείτε για την ταχύτητα της κίνησή σας, καθώς η μπάλα κινείται αυτόματα σε ένα ορισμένο ύψος, έτσι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στην σωστή κατεύθυνση. Για ένα τόσο απλό παιχνίδι, είναι αρκετά εθιστικό.

IMG_1284

Εάν στείλετε ένα μπάσκετ emoji σε μια ομάδα συνομιλίας, το Messenger θα σας πει ποιες είναι οι υψηλές βαθμολογίες των άλλων παικτών και θα πόσο χρειάζεστε για να νικήσετε την υψηλότερη βαθμολογία.

Κάθε καλάθι που κερδίζετε εμφανίζεται ένα ενθαρρυντικό emoticon και όταν αστοχείτε, θα εμφανίζετε ένα θλιμένο. Μόλις φτάσετε τους 10 πόντους, η δυσκολία αυξάνεται – το στεφάνι αρχίσει να κινείται σε ολόκληρη την οθόνη του τηλεφώνου σας.

IMG_1282

Το Facebook έφερε ένα παρόμοιο «μυστικό» παιχνίδι σκάκι στο Messenger τον Φεβρουάριο. Αν θέλετε να παίξετε σκάκι με φίλους στο Facebook, πληκτρολογήστε “@fbchess play” στο chat και μια σκακιέρα θα εμφανιστεί.

Το σκάκι βρίσκεται ακόμα στο Facebook και μετά από ένα μήνα, οπότε ελπίζω το παιχνίδι μπάσκετ να μείνει και αυτό. Μέχρι στιγμής, το ρεκόρ μου είναι 13, αλλά σύμφωνα με Γάλλους φίλους μας, το στεφάνι αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα, αφού σκοράρετε τα 20 καλάθια, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει όλο και πιο δύσκολο μετά από κάθε πολλαπλάσιο του 10. Καλή διασκέδαση!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS