ΑρχικήinetH πολυαναμενόμενη ενημέρωση emojis του WhatsApp για Android είναι εδώ!

H πολυαναμενόμενη ενημέρωση emojis του WhatsApp για Android είναι εδώ!

Η νέα εφαρμογή WhatsApp για την Android έκδοση 2.12.441 που σταδιακά δίνεται στους χρήστες φέρνει επιτέλους ένα ενημερωμένο σετ από emojis. Οι χρήστες θα έχουν πλέον πρόσβαση σε μια σειρά από νέα σύμβολα emoji όπως μονόκερους, κουτί από ποπ κορν, μπουκάλι σαμπάνιας, αγωνιστικά αυτοκίνητα, μετάλλια ακόμη και ένα νέο emoji ντετέκτιβ στην καρτέλα πρόσωπα. Μιλώντας για καρτέλες τώρα θα υπάρχουν περισσότερες καρτέλες (που καθιστούν ευκολότερο να βρείτε αυτό που ψάχνετε), με οκτώ καρτέλες που προβάλλουν τα νέα σπορ, σημαίες και μια ξεχωριστή καρτέλα για τα ποτά.

H πολυαναμενόμενη ενημέρωση emojis του WhatsApp για Android είναι εδώ!

Η αλλαγή συμβαίνει καθώς η εφαρμογή Android αρχίζει να υποστηρίζεται τόσο από Unicode 7 όσο και 8 φέρνοντας την εφαρμογή στο ίδιο επίπεδο με των iOS χρηστών που είχαν πρόσβαση σ΄ αυτή από το iOS 9.1. Το πρόβλημα για την ώρα παραμένει το Google Play Store, το οποίο δεν έχει ακόμη εμφανίσει την 2.12.441 έκδοση της εφαρμογής. Για εκείνους, όμως, που δεν μπορούν να περιμένουν: Μπορείτε απλά να κατευθυνθείτε στο Android Police, να κατεβάσετε τα αρχεία .apk από τον apkmirror και να τα εγκαταστήσετε πάνω στην υπάρχουσα εφαρμογή σας.

Περιέργως, η διαθέσιμη έκδοση στο Google Play Store έχει ταγκαριστεί ως 2.12.449, αλλά ακόμα δεν διαθέτει τα νέα emojis. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να πάρετε τα νέα emοjis αμέσως είναι από apkmirror. Δεδομένου ότι η τελευταία έκδοση στο Play Store, το οποίο ενημερώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στην Ινδία αντιπροσωπεύει την 2.12.449 και τα νέα emojis στο apkmirror έχουν ταγκαριστεί ως 2.12.441, το να πάρετε τη νέα ενημερωμένη έκδοση emojis θα σήμαινε μόνο να πραγματοποιήσετε downgrading σε μια παλαιότερη έκδοση. Ας ελπίσουμε ότι η νέα ενημέρωση των emοjis θα κυκλοφορήσει με ένα νέο αριθμό έκδοσης (για παράδειγμα τον 2.12.450) στο Play Store σύντομα, καθιστώντας ευκολότερο για τους χρήστες να ενημερώσουν την εφαρμογή τους.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το WhatsApp πρόσφατα ανέβασε τον αριθμό των μελών του από 100 σε 256. Σίγουρα πρόκειται για μια καλή είδηση, αλλά πράγματι είναι και ένας καλός δείκτης επιχειρηματικής κίνησης, η οποία ήρθε στη δημοσιότητα αφότου η εφαρμογή έγινε δωρεάν για όλους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS