ΑρχικήinetΤο Facebook Messenger και τα bots του... θα το δούμε σύντομα;

Το Facebook Messenger και τα bots του… θα το δούμε σύντομα;

Γνωρίζοντας ότι ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός, το Facebook Messenger ίσως έχει κάτι νέο να μας αποκαλύψει με την μορφή…. bots. Αυτά τα bots θα είναι σε θέση να επεκτείνουν τις δυνατότητες του messaging πέρα από τα όρια του texting, της αποστολής video clips και αρχείων GIFs.

Το Facebook Messenger και τα bots του... θα το δούμε σύντομα;

Φαίνεται η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης να έχει δώσει πρόσβαση σε developers σε ένα ανεπίσημο Chat SDK. Αυτό το Chat SDK τους επιτρέπει να χτίσουν έναν στρατό από bots στο Messenger app, όπου αυτά θα είναι υπεύθυνα για την διεκπεραίωση μιας πληθώρας διαδικασιών.

Από την συνεννόηση με τον προσωπικό σας ταξιδιωτικό πράκτορα μέχρι τη διαχείριση του καλαθιού των αγορών σας… αυτά τα bots θα μπορούν να κάνουν τα πάντα! Και όχι μόνο αυτά! Σύμφωνα με πηγές αυτό το Chat SDK θα επιτρέψει στους developers να δημιουργήσουν bots τα οποία με την σειρά τους, θα επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν text messages που θα απαντούν αυτόματα σε πράγματα όπως τα ακόλουθα:

• Εικόνες
• Υπηρεσίες τοποθεσίας
• Τιμές προϊόντων
• links αγορών

Από την στιγμή που το Facebook Messenger ήδη περιλαμβάνει την δυνατότητα να στείλετε πληρωμές σε άλλους χρήστες, υπάρχει επίσης η πιθανότητα αυτά τα bots να σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω online websites, από το Amazon μέχρι το Newegg.

Πρόσφατα μάλιστα, το Uber ανακοίνωσε πως η υπηρεσία του θα διατίθεται και στο application και θα επιτρέπει στους χρήστες να καλούν μέσω αυτού με το πάτημα ενός κουμπιού. Από την στιγμή που το Facebook τηρεί ακόμη σιγή ιχθύος γι’ αυτό το θέμα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για μελλοντικά updates και φυσικά την μεγάλη επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την εταιρεία!

Φανταστείτε με αυτά τα bots στο application να μπορείτε να διεκπεραιώσετε τα καθημερινά σας tasks απλά με το πάτημα ενός κουμπιού! Ακούγεται πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό…. Εσείς τι λέτε;

[alert size=”alert-block” variation=”alert-info”]Δείτε ακόμη: Oscobo: H «ανώνυμη» μηχανή αναζήτησης!…Eσείς θα μείνετε στην Google;[/alert]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS