ΑρχικήinetΈνα Javascript Tip την ημέρα, τα Code Bugs κάνει πέρα...!

Ένα Javascript Tip την ημέρα, τα Code Bugs κάνει πέρα…!

Σερφάροντας στο διαδίκτυο, εντόπισα κάτι πραγματικά ενδιαφέρον και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας! Έπεσα πάνω σε ένα GitHub repo που υπόσχεται να μοιράζει ένα Javascript tip ανά ημέρα μέσω του Twitter handle. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ακούγεται καλό έτσι;

Ένα Javascript Tip την ημέρα, τα Code Bugs κάνει πέρα...!

Πρόκειται για ένα νέο project του Joel Lovera. Στο GitHub page, αναφέρει, “Με μεγάλη μου χαρά, σας ανακοινώνω αυτά τα σύντομα και πολύ χρήσιμα καθημερινά Javascript tips που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το code writing σας.”

Το καθένα από αυτά τα κολπάκια θα κλέψει μονάχα 2 λεπτά από τον χρόνο σας, και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τον κώδικα σχετικά με τα performance, frameworks, hacks, conventions, interview questions κ.λπ..

Ο Joel αναφέρει:

Καθημερινά, άσχετα αν είναι σαββατοκύριακο ή κάποια αργία, ένα tip θα ποστάρεται και θα γίνεται tweeted.

Πως μπορώ να παρακολουθώ κι εγώ τα Javascript Tips;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε στο Twitter το account που υπόσχεται να μοιράζεται μαζί σας ένα κολπάκι την ημέρα. Μπορείτε επίσης να τα βρείτε στο GitHub page του Joel.

Μπορώ να συμβάλλω κι εγώ σε αυτήν την προσπάθεια;

Φυσικά και μπορείς! Ο Joel μας παροτρύνει να του στείλουμε το δικό μας Javascript tip. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις οδηγίες!

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε από τα τελευταία tweets που πόσταρε από την 1η έως και την 6η Ιανουαρίου:

Καταγραφή
τα τελευταία tweets που πόσταρε από την 1η έως και την 6η Ιανουαρίου:

Βρήκατε αυτό το project ενδιαφέρον; Περιμένουμε τα σχόλιά σας παρακάτω!

 

[alert size=”alert-block” variation=”alert-info”]Διαβάστε ακόμη: Γιατί το Android N 7.0 έρχεται να κάνει την ανατροπή;[/alert]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS