HomeUpdatesGet the Surface Pro 9 with a discount from Amazon!

Get the Surface Pro 9 with a discount from Amazon!

The Microsoft Surface Pro 9 είναι ο ορισμός του ιδανικού εκπαιδευτικού βιβλίου συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα ενός υβριδικού tablet και ενός laptop και τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε από την Amazon με έκπτωση.

Surface Pro 9

Both the Apple as well as the Samsung κατασκευάζουν εντυπωσιακά προηγμένα premium tablet. Ωστόσο, η προσέγγιση της Microsoft επικεντρώνεται περισσότερο στην παραγωγικότητα, καθιστώντας την ιδανική για χρήση ως φορητός υπολογιστής.

Διαθέτει οθόνη 13 ιντσών, ιδανική για διάβασμα, online αγορές και σοβαρή εργασία. Η Device περιλαμβάνει επίσης μια βάση στήριξης για βολική χρήση.

Read more: Alienware: its new Gaming Laptop, Innovate

Τροφοδοτείται από τον ισχυρό επεξεργαστή Intel i7 12ης γενιάς και συνοδεύεται από 16 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο, που μπορεί να αναβαθμιστεί από τον χρήστη. Παρέχει εξαιρετική Performance, είτε εργάζεστε συνέχεια πληκτρολογώντας έγγραφα, είτε επεξεργάζεστε εικόνες στο Adobe Photoshop, ακόμα και με τις 7 έως 8 καρτέλες του Chrome ανοιχτές παράλληλα. Το Surface Pro 9 είναι ικανό να ανταπεξέλθει σε όλα αυτά με άνεση.

Το πραγματικό πλεονέκτημα του Surface Pro 9 σε σχέση με άλλα κορυφαία tablet είναι το operating system Windows που του επιτρέπει να εκτελεί μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων και εφαρμογών.

Το Surface Pro 9 στην version 16 GB/256 GB αξίζει 1.599,99 δολάρια (~1.460€), αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε 400 δολάρια (~365€) αγοράζοντάς το τώρα. Η Amazon έχει μειώσει την τιμή του κατά 300 δολάρια (~274€) και προσφέρει επιπλέον ένα κουπόνι αξίας 100 δολαρίων (~91€).

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συσκευή, θα πρέπει να το συνδυάσετε με ένα πληκτρολόγιο. Αν επιθυμείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και για τα δύο, η Amazon προσφέρει το Surface Pro 9 16 GB/256 GB με το μηχανικό πληκτρολόγιο Surface Pro Signature και ένα πακέτο βελτιωμένης protection ενός έτους (για να σας καλύψει σε περίπτωση ατυχήματος ή πρόσκρουσης) με έκπτωση 445 δολάρια (~406€). Δεν θα πληρώσετε την πλήρη τιμή των 1.804,97 δολαρίων (~1.647€).

Microsoft Surface Pro 9

See also: LG Gram Fold: Foldable laptop with touchscreen

Το Surface Pro 9 προσφέρει μια οθόνη 120Hz, υψηλή απόδοση, δύο θύρες Thunderbolt 4 USB-C, SSD που αναβαθμίζεται και φυσικά τα Windows – όλα όσα επιθυμείτε από ένα προηγμένο tablet.

Source: phonearena.com

spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS