HomegamingCyberpunk 2077: Αποκαταστάθηκε η φήμη του μετά τη μεγάλη αποτυχία;

Cyberpunk 2077: Αποκαταστάθηκε η φήμη του μετά τη μεγάλη αποτυχία;

Η απαράδεκτη κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 είχε σοβαρές επιπτώσεις στη φήμη των προγραμματιστών, αναπτύσσοντας μια σημαντική απώλεια για αυτούς.

Cyberpunk 2077

Ένας προγραμματιστής της CD Projekt Red αποκάλυψε ότι το ηθικό της ομάδας έχει υποστεί «σημαντική πληγή» μετά την ανεπίσημη κυκλοφορία του RPG επιστημονικής φαντασίας Cyberpunk 2077.

Μιλώντας με την εταιρεία esports Inven Global στο Inven Game Conference, ο Colin Walder, ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται στην CD Projekt Red ως Μηχανικός Διευθυντής Διοίκησης και Ήχου, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που είχε βιώσει στο στούντιο.

“Ήταν πράγματι μια πρόκληση”, ξεκίνησε ο Walder. “Το ήθος έλαβε ένα σημαντικό πλήγμα, αυτό είναι προφανές. Το κρίσιμο ήταν να αναγνωρίσουμε αυτό που συνέβη. Έπρεπε να παραδεχτούμε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και ότι ήμασταν αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα. Αλλά όταν λέμε κάτι, θα πρέπει να γίνει πράξη. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια.”

Η Traffic του Cyberpunk 2077 το 2020 δημιούργησε αντιδράσεις, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν. Τα προβλήματα επηρέασαν επίσης την αναθεώρηση του TRG εκείνη την περίοδο, όπου παρατηρήθηκαν, ότι υπήρχε μια σημαντική πληθώρα σφαλμάτων που απαιτούσαν διόρθωση.

See also: Cyberpunk 2077 update 2.0 looks like a different game

Ευτυχώς για τον Walder και τους συναδέλφους του, το Cyberpunk 2077 ανακτά τη δόξα του το 2023. Η δωρεάν ενημέρωση στην ανανεωμένη έκδοση κώδικα 2.0 έχει γίνει αποδεκτή με ενθουσιασμό από τους θαυμαστές αλλά και τους κριτικούς, ενώ η επέκταση Phantom Liberty προσφέρει επιπλέον περιεχόμενο για όσους είναι διατεθειμένοι να το πληρώσουν. Παρ’ όλα αυτά, η πολωνική ομάδα διέσχισε έναν μακρύ και απαιτητικό δρόμο.

Ο Walder θίγει το πρόβλημα της “κρίσης” όπου οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να εργάζονται υπερβολικές ώρες, ακολουθώντας αδικαιολόγητα αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

«Για παράδειγμα, όταν πλησιάζει μια προθεσμία, αντί να απελπιστούμε, θα μπορούσαμε να πούμε: “Ας προσαρμόσουμε το program αναλόγως” ή “Ας το προσεγγίσουμε με διαφορετικό τρόπο”. Όταν αυτή η συμπεριφορά γίνεται συνήθεια – όταν η ομάδα βλέπει μια πραγματική προσπάθεια να αποφευχθεί η κρίση – τότε η εμπιστοσύνη και το ηθικό αρχίζουν να αποκαθίστανται.”

Ο Walder επίσης τόνισε ότι η CD Projekt Red εμπνεύστηκε από την αποτυχία του Cyberpunk 2077 για να υιοθετήσει μια διαφορετική προσέγγιση στο Polaris, το επερχόμενο έργο του στούντιο Witcher. Ήδη εκτελούμε demos και πραγματοποιούμε εσωτερικές κριτικές στην κονσόλα από την αρχή, σημείωσε. Αυτή είναι μια κίνηση που κάναμε μόνο αργότερα στην Development του Cyberpunk.

Cyberpunk 2077

Στην παρούσα κατάστασή του, το Cyberpunk 2077 ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ρόλων και ιστορίας. Ωστόσο, όσοι αναζητούν εναλλακτικές επιλογές μπορούν να ανατρέξουν στον οδηγό μας για τα καλύτερα παιχνίδια που απευθύνονται σε έναν παίκτη.

Source: techradar.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS