HomeHow ToHow to create emergency contacts in iOS 16

How to create emergency contacts in iOS 16

Πώς να δημιουργήσετε επαφές έκτακτης ανάγκης στο iOS 16: Η επίγνωση της ασφάλειας ενός αγαπημένου προσώπου είναι συχνά πιο σημαντική από τη δική μας ασφάλεια και η ειδοποίηση μιας επαφής έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια μιας κατάστασης υψηλού κινδύνου είναι ανεκτίμητη. Δείτε πώς μπορείτε να το ρυθμίσετε στο iPhone σας.

iOS 16

Τα τηλέφωνά μας μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια συμβάντων όπως ατυχήματα ή πτώσεις, αλλά μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν τις επαφές για την κατάσταση. Με τα κουμπιά ανίχνευσης σύγκρουσης και πτώσης και γρήγορης κλήσης έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε κλήσεις SOS που ενεργοποιούν αυτόματα τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

At iPhone 14, μπορείτε ακόμη και να απευθυνθείτε σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου όταν βρίσκεστε εκτός εύρους σήματος.

Μετά την κλήση έκτακτης ανάγκης, το iPhone ή το ρολόι σας θα στείλει ένα μήνυμα κειμένου στις επαφές έκτακτης ανάγκης με την τρέχουσα site σας. Εάν αλλάξει η τοποθεσία σας, οι επαφές σας θα λάβουν ένα επόμενο μήνυμα κειμένου με ενημερώσεις.

Η γνώση του τι συμβαίνει σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια και τους φίλους να χαλαρώσουν. Με τη ρύθμιση των επαφών έκτακτης ανάγκης στο τηλέφωνό σας, μπορείτε επίσης να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι εάν συμβεί κάτι, μπορείτε να ενημερώσετε κάποιον.

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια επαφή έκτακτης ανάγκης στο iOS 16 για να ενημερώσετε τους αγαπημένους σας ότι κάτι δεν πάει καλά μετά από μια έκτακτη ανάγκη.

Πώς να δημιουργήσετε μια επαφή έκτακτης ανάγκης

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Health και πατήστε το προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό το εικονίδιο θα είναι τα αρχικά σας ή η εικόνα του προφίλ σας.
  2. Πατήστε στο Medical ID.
  3. Πατήστε Edit στην επάνω δεξιά γωνία. Κάντε scroll προς τα κάτω στο Emergency Contacts.
  4. Πατήστε στο πράσινο συν με την ετικέτα προσθήκη επαφής έκτακτης ανάγκης.
  5. Θα εμφανιστεί η λίστα επαφών σας. Κάντε scroll προς τα κάτω και πατήστε στην επαφή που θέλετε να προσθέσετε.
  6. Επιλέξτε τη σχέση που έχετε με αυτήν την επαφή (δηλαδή μητέρα, αδελφή, γιατρός κ.λπ.).
  7. Πατήστε Done για αποθήκευση.

Οι ρυθμίσεις σας ολοκληρώθηκαν!

Source of information: appleinsider.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS