ΑρχικήinetΤο LinkedIn προσπαθεί να σταματήσει το spamming με νέο εργαλείο!

Το LinkedIn προσπαθεί να σταματήσει το spamming με νέο εργαλείο!

Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από το να ανοίγεις το mail σου και τα μόνα νέα μηνύματα που έχεις να είναι τα αυτόματα μηνύματα που στέλνει το LinkedIn!

linkedin-smartphone-1940x900_34702

 

Και το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο γνωρίζει ότι έχει αρχίσει κι εκνευρίζει τους χρήστες του κι έτσι προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ώστε να μην γίνει ο εχθρός κάθε χρήστη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!

Η λύση είναι ένα καινούριο internal software tool που ονομάζεται Air Traffic Controller.

Με βάση την επιτυχημένη πρωτοβουλία του νωρίτερα αυτό το χρόνο να μειώσει τον αριθμό των emails που στέλνει στο μισό, τώρα το κοινωνικό δίκτυο προσπαθεί να αναπτύξει ένα σύστημα με το οποίο θα στέλνει μόνο emails και ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τον χρήστη και πως αυτός χρησιμοποιεί το κοινωνικό δίκτυο.

Ο στόχος του επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου είναι να γίνει όσο το λιγότερο ενοχλητικό γίνεται. Το καινούριο του εργαλείο τώρα θα παρακολουθεί πόσο συχνά μπαίνεις στο δίκτυο, θα χρησιμοποιεί τις προτιμήσεις και τις συνήθειες σου για να καταλάβει πότε και σε ποια συσκευή να επικοινωνήσει μαζί σου και να θα παρακολουθεί σε ποια χαρακτηριστικά βασίζεσαι πιο πολύ. Με αυτόν τον τρόπο θα έρχεται σε επικοινωνία μαζί σου μόνο με σχετικά μηνύματα και ειδοποιήσεις και όχι αντίθετα με μηνύματα που κατευθείαν όταν βλέπεις από ποια εταιρία προέρχονται τα διαγράφεις!

Το διάσημο κοινωνικό δίκτυο δηλώνει ότι το σύστημα θα βελτιώνεται σιγά σιγά αλλά οι χρήστες θα δουν άμεση βελτίωση στην επικοινωνία τους με την εταιρία ήδη από σήμερα!

Ας ελπίσουμε ότι ισχύει και δεν θα έχουμε πια τα συνηθισμένα spam μηνύματα!

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS