ΑρχικήinetΠροσθέστε 3D Touch στο παλιό σας, jailbroken iPhone

Προσθέστε 3D Touch στο παλιό σας, jailbroken iPhone

Μήπως έχετε ένα iPhone 6S και θέλετε 3D touch; Εάν είστε πρόθυμοι να jailbreaking το τηλέφωνό σας, μπορείτε να το αποκτήσετε.

 

Με ένα jailbroken τηλέφωνο που τρέχει iOS 9, οι χρήστες μπορούν να πάνε στο Cydia App Store για να κατεβάσουν το Forcy, μια δωρεάν εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε iPhones χωρίς 3D Tοuch να έχουν 3D Tοuch. Σαρώνοντας σε ένα εικονίδιο εφαρμογής μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις συντομεύσεις που χρειάζονται «hard press» σε ένα iPhone 6S.

Το 3D Tοuch είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα στα νεότερα iPhones. Προσθέτει ένα νέο επίπεδο αλληλεπίδρασης με το iOS περιβάλλον.

Προσθέστε 3D Touch στο παλιό σας, jailbroken iPhone
Προσθέστε 3D Touch στο παλιό σας, jailbroken iPhone

Φυσικά, δεν θέλει ο καθένας να ξοδεύει τα χρήματά του ή να ακυρώνει την εγγύησή του για κάθε νέο τηλέφωνο. Εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε jailbreak στο τηλέφωνό σας, το Forcy θα σας δώσει μερικές από τις λειτουργίες του 3D Tοuch.

Με το Forcy, παίρνετε το Quick Actions για τα εικονίδια εφαρμογών στην αρχική οθόνη σας, το οποίο είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα, αλλά δυστυχώς, αυτό είναι όλο. Θα χάσετε την απτική ανάδραση του 6S και δεν θα έχετε πια τη λειτουργία Peek & Pop προεπισκόπηση στις εφαρμογές σας. Ακόμη, ίσως να υπάρχουν κίνδυνοι για την ασφάλεια του κινητού σας.

Έτσι, ενδεχομένως δεν είναι αρκετά τέλειο να αχρηστεύσετε το 3D Tοuch εξοπλισμένο iPhone 6S σας, αλλά αν είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε, ίσως να αξίζει για να παίξετε μαζί του. Είναι σίγουρα ο φθηνότερος τρόπος για να πάρετε τη λειτουργία 3D Tοuch στο τηλέφωνό σας, μιας και το  Forcy είναι δωρεάν.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS