ΑρχικήinetΗ Nintendo θα τραβήξει το βύσμα στην υπηρεσία Wii U TVii

Η Nintendo θα τραβήξει το βύσμα στην υπηρεσία Wii U TVii

NintendoΗ Nintendo σε μια ανακοίνωσή της τόσο στον επίσημο ιστότοπο της TVii, όσο και στην σελίδα του Μiiverse, επιβεβαίωσε πως η Tvii, μια υπηρεσία TV guide-style με στόχο να βοηθά τους χρήστες να τα ταξινομούν λίστες και βίντεο συνεχούς ροής, θα σταματήσει την λειτουργία της στις 11 Αυγούστου.

«Κάθε υπηρεσία έχει ένα κύκλο ζωής, και ήρθε η στιγμή να εστιάσουμε σε νέα projects» αναφέρει η εταιρεία χαρακτηριστικά.

Έτσι, η δωρεάν υπηρεσία παραπέει για κάποιο διάστημα, ενώ έλαβε το 2014 μια σημαντική υποβάθμιση, η οποία αφαίρεσαι ολοσχερώς το πλέον ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της: την ικανότητα να αναζητά κανείς για ένα τηλεοπτικό σόου σε μια σειρά από πηγές μέσω αποκωδικοποιητή στα Netflix, Hulu και Amazon Prime. Αφαιρώντας αυτό το feature, η TVii χρησίμευε μόνο για να παρέχει τα βασικά προγράμματα αποκωδικοποιητή  αλλά και ως ένα φόρουμ φιλάθλων για να σχολιάζουν live τους αγώνες.

Η υπηρεσία δεν «ταξίδεψε» ποτέ της εκτός βόρειας Αμερικής, παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις της Nintendo για ένα Ευρωπαϊκό λανσάρισμα.

Η υπηρεσία πήρε καθοδική πορεία, αφού έχασε το λανσάρισμα της κονσόλας Wii U τον Νοέμβριο του 2012. Παρά το γεγονός της προσθήκης στην κονσόλα ενός τεράστιου κουμπιού αποκλειστικά γι’ αυτήν. Το κουμπί θα εξακολουθήσει να λειτουργεί σύμφωνα με την Nintendo, και μετά την απενεργοποίηση της υπηρεσίας TVii, αλλά μόνο σαν ένα απλό τηλεκοντρόλ για την ένταση και τα κανάλια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS