ΑρχικήsecurityΤο Wayback Machine έχει πλέον καταχωρημένες πάνω από 400 δις. ιστοσελίδες

Το Wayback Machine έχει πλέον καταχωρημένες πάνω από 400 δις. ιστοσελίδες

screen-composite-smΤο AUTOVER είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε  πραγματικό χρόνο, που παρακολουθεί τα αρχεία σας σε επιλεγμένους φακέλους και αποθηκεύει αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας για κάθε αρχείο, εάν έχει αλλάξει.

Κάθε φορά που αλλάζετε το αρχείο, ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας θα προστίθεται  με μια νέα έκδοση. Στη συνέχεια,  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εξερεύνηση των αντιγράφων ασφαλείας και εύκολα να επαναφέρετε προηγούμενες εκδόσεις του αρχείου σας. Από προεπιλογή, το AUTOVER δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας μόνο  των αρχείων που έχουν αλλάξει, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας,  με συγχρονισμό  όλων των αρχείων στον επιλεγμένο φάκελο.

[wdca_ad id=”78638″ ]

Ο πλήρης συγχρονισμός μπορεί να προγραμματιστεί να εκτελείται αυτόματα σε ημερήσια ή ωριαία βάση. Μπορείτε να ρυθμίσετε πολλούς φακέλους για την παρακολούθηση (Watchers), τον καθένα με τις επιμέρους ρυθμίσεις  του για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Μπορείτε επίσης να εξαιρέσετε αρχεία από το όνομα ή το μέγεθος και αυτόματα να διαγράψετε ή να αρχειοθετήσετε παλιές εκδόσεις μετά από Χ ημέρες.

Με το AUTOVER μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας σε έναν τοπικό φάκελο ή να τα φορτώσετε σε έναν FTP server της επιλογής σας.

Πηγή: olafree.net

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS