ΑρχικήinetSamsung NX3000 SMART

Samsung NX3000 SMART

Η νέα NX3000 είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά compact φωτογραφικών μηχανών NX της Samsung. Με προηγμένες τεχνικές προδιαγραφές και με ρετρό σχεδιασμό, η ΝΧ3000 αποτελεί την ιδανική επιλογή για εκείνους που αγαπούν τη φωτογραφία και θέλουν μία κομψή συσκευή για φωτογραφίες με υψηλής ποιότητας ευκρίνεια, που απαθανατίζει οποιαδήποτε στιγμή με λεπτομέρεια και μεγάλη ευκολία.

Samsung NX3000 SMART

Η ΝΧ3000 διαθέτει ισχυρό αισθητήρα 20.3MP APS-C CMOS, ταχύτητα κλείστρου 1/4000 δευτερολέπτων με συνεχής λήψη 5fps, για φωτογραφίες με απόλυτη ευκρίνεια, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Με έμφαση στα selfies, η Samsung NX3000 διαθέτει μία εύχρηστη αναστρεφόμενη οθόνη τριών ιντσών με λειτουργία Wink Shot. Απλώς ανοίγοντας την οθόνη, τοποθετώντας στο πλαίσιο ένα πρόσωπο και κλείνοντας το μάτι, οι χρήστες μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τη συσκευή και να απαθανατίσουν με ευκολία τη στιγμή.

Όπως ισχύει και για τις υπόλοιπες SMART φωτογραφικές μηχανές της Samsung που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά, η ΝΧ3000 διαθέτει τη λειτουργία Tag & Go που δίνει τη δυνατότητα να μοιραστεί κανείς εύκολα και άμεσα τις φωτογραφίες του μέσω Wi-Fi ή συνδεσιμότητας NFC. Το Tag & Go προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης προηγμένων λειτουργιών διασύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των Photo Beam, Remote Viewfinder Pro και Mobile Link.

Η ΝΧ3000 θα είναι διαθέσιμη σε λευκό, μαύρο και καφέ χρώμα μαζί με το νέο compact φακό της Samsung 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS. Ο ισχυρός, παρότι compact και ελαφρύς φακός δίνει τη δυνατότητα για εύκολη και άνετη φωτογράφιση. Επιπλέον, με τον 16-50mm Power Zoom φακό οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τη λειτουργία ζουμ της φωτογραφικής μηχανής από το κινητό τους τηλέφωνο μέσω του Remote Viewfinder Pro, για ακόμα μεγαλύτερη δημιουργικότητα.

kathimerini.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS