ΑρχικήUpdatesThreads: Τώρα μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας χωρίς να επηρεαστεί το...

Threads: Τώρα μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας χωρίς να επηρεαστεί το Instagram

Όταν κυκλοφόρησε η microblogging πλατφόρμα Threads, η Meta αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα ίδια credentials με το Instagram, ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να δημιουργήσουν άλλον λογαριασμό για τη νέα πλατφόρμα. Ωστόσο, εξαιτίας αυτού, οι χρήστες δεν μπορούσαν να διαγράψουν το λογαριασμό τους στο Threads χωρίς να διαγράψουν και το λογαριασμό τους στο Instagram, κάτι που ήταν πολύ ενοχλητικό. Ευτυχώς, η Meta διορθώνει τώρα αυτό το πρόβλημα με μια νέα ενημέρωση.

Threads διαγραφή λογαριασμού

Όπως σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Instagram, Adam Mosseri, η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Threads για iOS και Android περιλαμβάνει τώρα μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν το λογαριασμό τους στο Threads χωρίς να επηρεάζεται το Instagram.

Δείτε επίσης: Meta Τhreads: Φέρνει νέες ενδιαφέρουσες δυνατότητες

Για να γίνει αυτό, οι χρήστες πρέπει να μεταβούν στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Διαγραφή ή Απενεργοποίηση προφίλ. Εάν επιλέξετε “Απενεργοποίηση προφίλ“, όλα θα αρχειοθετηθούν για την περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε στο Threads. Εάν επιλέξετε “διαγραφή λογαριασμού“, η Meta θα διαγράψει το προφίλ σας και όλες τις αναρτήσεις σας. Ωστόσο, δεν θα επηρεαστεί ο λογαριασμός σας στο Instagram.

Ήδη από τον Σεπτέμβριο, είχε ειπωθεί ότι η ομάδα του Threads εργαζόταν σε αυτήν την αλλαγή για να διαχωρίσει τη διαγραφή λογαριασμού του Threads από το Instagram. Η εταιρεία έφερε αυτή την αλλαγή, καθώς πολλοί χρήστες το ζητούσαν.

Μαζί με αυτήν την ενημέρωση, το Threads πρόσθεσε επίσης μια ρύθμιση που επιτρέπει στους χρήστες να μην εμφανίζουν τις αναρτήσεις τους σε άλλους, ως προτάσεις στο Facebook και το Instagram.

Δείτε επίσης: Threads: Τελικά Αποκτά Edit Button χωρίς να απαιτείται συνδρομή!

Threads Instagram

Threads

Από την κυκλοφορία της, η microblogging πλατφόρμα Threads μας απασχόλησε με τα πάνω της και τα κάτω της. Η πλατφόρμα έφτασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες σε μόλις πέντε ημέρες, ξεπερνώντας ένα ρεκόρ που είχε σημειώσει προηγουμένως το ChatGPT. Ωστόσο, λίγο μετά, πολλοί χρήστες εγκατέλειψαν την πλατφόρμα λόγω έλλειψης σημαντικών λειτουργιών.

Η ομάδα Threads κυκλοφόρησε διάφορες σημαντικές ενημερώσεις από τότε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά όπως GIF, δημοσκοπήσεις, κουμπί Επεξεργασίας και ακόμη και μια έκδοση Ιστού.

Στις αρχές του μήνα, έφερε και άλλες νέες δυνατότητες. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, οι χρήστες του Threads μπορούν πλέον να προσαρμόσουν το alt text για βίντεο και φωτογραφίες, όταν κάνουν δημοσίευση από το web. Επιπλέον, είναι δυνατή η αντιγραφή – επικόλληση (ή drag and drop) συνημμένων media στην ανάρτησή σας. Μια άλλη ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι η προσθήκη πολλών αναρτήσεων σε ένα thread πριν τη δημοσίευση.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τo Threads χωρίς λογαριασμό Instagram;

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να βλέπουν quotes και reposts κάνοντας κλικ σε likes ή views σε μια ανάρτηση.

Ελπίζουμε ότι αυτά θα διευκολύνουν τη συμμετοχή σε συνομιλίες από το web. Δοκιμάστε τα και ενημερώστε μας εάν υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά που θα θέλατε να δείτε“, είχε πει ο Mosseri στο Threads.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS