ΑρχικήUpdatesYouTube: Δοκιμάζει τη λειτουργία "play something" όταν δεν ξέρετε τι να παρακολουθήσετε

YouTube: Δοκιμάζει τη λειτουργία “play something” όταν δεν ξέρετε τι να παρακολουθήσετε

Το YouTube φαίνεται να δοκιμάζει νέα λειτουργία play something στην εφαρμογή για κινητά που σας κατευθύνει σε ένα τυχαίο βίντεο όταν δεν ξέρετε τι να παρακολουθήσετε.

Youtube play something

Όπως ανακαλύφθηκε από το Android Police, το μήνυμα αυτό εμφανίζεται καθώς scrollάρετε στο feed της αρχικής σας σελίδας — αν και μόνο ορισμένοι χρήστες το παρατηρούν.

Παρότι το Android Police αναφέρει ότι το κουμπί κατευθύνει τους χρήστες μόνο στα YouTube Shorts, διαπιστώθηκε ότι η λειτουργία αυτή εμφανίζει επίσης τυχαία βίντεο πλήρους μήκους.

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν το YouTube λαμβάνει υπόψη το ιστορικό παρακολούθησης κατά την επιλογή των τυχαίων βίντεο που αναπαράγει, ούτε πόσο ευρέως η Google παρέχει αυτή τη δυνατότητα.

Φαίνεται ότι το YouTube εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό σε αυτή τη λειτουργία, καθώς αναφέρεται, ότι ένας χρήστης το ανακάλυψε στο Reddit τον περασμένο Μάιο. Το Netflix επίσης διαθέτει ένα κουμπί με την ίδια ονομασία “Play Something”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021, και εμφανίζει τυχαία επεισόδια και ταινίες που δεν έχουμε παρακολουθήσει ποτέ πριν.

Youtube "play something"

Αυτή η δυνατότητα θα σας σώσει πολλές φορές από τον ατέλειωτο κύκλο περιήγησης στη βιβλιοθήκη του Netflix, και φαίνεται ότι το YouTube μπορεί να προσφέρει κάτι παρόμοιο.

Αυτή η δυνατότητα αναμένεται να σας βοηθήσει πολλές φορές από τον ατέλειωτο κύκλο περιήγησης στο περιεχόμενο του Netflix, και φαίνεται ότι το YouTube μπορεί να προσφέρει κάτι παρόμοιο.

Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο που ενδέχεται να σας αρέσει, ακόμα και όταν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας. Αποτελεί μια διασκεδαστική επιλογή για να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο στο YouTube.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS