ΑρχικήHow ToTikTok Ιστορικό Παρακολούθησης: Πώς μπορείτε να το βρείτε

TikTok Ιστορικό Παρακολούθησης: Πώς μπορείτε να το βρείτε

Αν ψάχνετε για το ιστορικό παρακολούθησης του TikTok με την ελπίδα να βρείτε ένα βίντεο που είδατε πρόσφατα, πιθανότατα δεν είναι εκεί που το είδατε τελευταία φορά. Η εν λόγω εφαρμογή , όπως συχνά συμβαίνει με τις τεχνολογικές εταιρείες, έχει τροποποιήσει το μενού της και έχει αποκρύψει αυτή τη χρήσιμη λειτουργία σε ένα άλλο μέρος.

Πώς να βρείτε το ιστορικό παρακολούθησης TikTok σε iOS και Android

Δείτε πρισσότερα: TikTok: Εξερευνά ένα πρόγραμμα συνδρομής χωρίς διαφημίσεις;

Στο iOS, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε Προφίλ κάτω δεξιά > Κύριο Μενού (τρεις γραμμές) επάνω δεξιά > Ρυθμίσεις και απόρρητο > βρείτε την επικεφαλίδα Περιεχόμενο και Εμφάνιση > Κέντρο δραστηριότητας > Ιστορικό παρακολούθησης. Μπορείτε να βρείτε το ιστορικό σχολίων και το ιστορικό αναζήτησης στην ίδια σελίδα.

Στο Android, τα βήματα είναι παρόμοια: Προφίλ > Κύριο Μενού (τρεις γραμμές) > Ρυθμίσεις και απόρρητο > Κέντρο δραστηριότητας > Ιστορικό παρακολούθησης.

TikTok ιστορικό παρακολούθησης

Ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα του κινητού που χρησιμοποιείτε, θα έχετε πρόσβαση σε κάθε βίντεο που έχετε παρακολουθήσει τις προηγούμενες 180 ημέρες. Αν αναζητάτε κάτι παλαιότερο, θα πρέπει να το αναζητήσετε χρησιμοποιώντας την απλή λειτουργία αναζήτησης του TikTok.

Μπορείτε να βρείτε ένα βίντεο που παρακολουθήσατε πρόσφατα, καθώς scrollάρετε προς τα κάτω. Ωστόσο, προσοχή: Εκεί είναι όλα τα βίντεο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει είτε ένα βίντεο που παρακολουθήσατε ολόκληρο, είτε ένα βίντεο που αναπαρήχθη αυτόματα καθώς μετακινηθήκατε στην εφαρμογή TikTok. Όσο για τα Live και τα Stories, δεν θα τα βρείτε εκεί.

Εάν δεν είστε εξαιρετικά υπομονετικοί, αυτή η μέθοδος δεν είναι ιδανική για να αναζητήσετε εκτενώς στο αρχείο σας, καθώς δεν μπορείτε να αναζητήσετε στη σελίδα ιστορικού πλοήγησης. Εάν χρησιμοποιείτε ενεργά το TikTok και έχετε παρακολουθήσει κάτι πριν από μερικές ημέρες ή εβδομάδες, δε θα χρειαστεί να scrollάρετε για πολλή ώρα.

TikTok ιστορικό παρακολούθησης

Δείτε πρισσότερα: TikTok: Πλαστά βίντεο διασημοτήτων με κωδικούς Temu

Μπορείτε, ωστόσο, να πατήσετε την επιλογή στην πάνω δεξιά γωνία και να πατήσετε ατομικά βίντεο ή να αγγίξετε την επιλογή για ολόκληρο το ιστορικό πλοήγησης στην κάτω αριστερή γωνία. Έπειτα, μπορείτε να τα διαγράψετε οριστικά πατώντας το έντονο κόκκινο κουμπί Διαγραφή.

Πηγή: popsci.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS