ΑρχικήReviewsNothing Phone 2 review: Όσα πρέπει να ξέρετε για το smartphone

Nothing Phone 2 review: Όσα πρέπει να ξέρετε για το smartphone

Μια μικρή εταιρεία κατασκευής smartphones δεν μπορεί να ανταγωνιστεί εύκολα τους γίγαντες της αγοράς, όπως είναι η Apple, η Google και η Samsung. Αλλά η Nothing φαίνεται έτοιμη να τους αντιμετωπίσει. Μετά την κυκλοφορία του Nothing Phone 1 πέρυσι, η εταιρεία επιστρέφει με το Phone 2. Και ενώ μοιάζει με το προηγούμενο μοντέλο, το νέο smartphone έρχεται με πολλές βελτιώσεις.

Σχεδιασμός

Το Nothing Phone 2 είναι αρκετά εντυπωσιακό οπτικά. Είναι διαθέσιμο σε λευκό και γκρι χρώμα. Το διαφανές πίσω μέρος από Gorilla Glass αποκαλύπτει μια ποικιλία εξαρτημάτων, τα οποία όμως δεν φαίνονται “ακατάστατα”.

Φυσικά, υπάρχει επίσης το Glyph interface, που αποτελείται από έναν αριθμό λωρίδων LED που κάνουν το τηλέφωνο να δείχνει εντυπωσιακό. Το νέο μοντέλο διαθέτει περισσότερα φώτα σε σχέση με το προηγούμενο, ενώ έχει προστεθεί και υποστήριξη για addressable zones.

Δείτε επίσης: OnePlus 12: Οι προδιαγραφές του νέου smartphone

Όσον αφορά στην υπόλοιπη συσκευή, είναι πολύ παρόμοια με το Phone 1, συμπεριλαμβανομένου ενός μεταλλικού σκελετού με επίπεδες πλευρές και μια διάταξη κουμπιών που μοιάζει με iPhone (power button και κουμπιά για ένταση). Ωστόσο, έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, όπως οι στρογγυλεμένες άκρες στο πίσω μέρος, που βοηθούν στο να “κάθεται” καλύτερα το τηλέφωνο στο χέρι.

Το Nothing Phone 2 διαθέτει οθόνη OLED 6,7 ιντσών, που προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα, πλούσια χρώματα και γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz. Στην οθόνη υπάρχει και fingerprint reader.

Nothing Phone 2 review

Απόδοση

Το νέο τηλέφωνο της Nothing διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, μνήμη RAM 8 GB ή 12 GB και αποθηκευτικό χώρο έως 512 GB. Μπορεί να μην είναι το πιο ισχυρό τσιπ, αλλά σε συνδυασμό με τα γρήγορα UI animations και ένα ελαφρύ Android skin, το Phone 2 λειτουργεί πολύ καλύτερα από άλλα τηλέφωνα που μπορεί να κοστίζουν πολύ περισσότερο.

Κάμερες

H κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι 50MP και υπάρχει άλλη μια ultrawide επίσης στα 50MP. Επομένως, είναι αρκετά “αξιοπρεπείς”. Τέλος, το τηλέφωνο διαθέτει και μια μπροστινή κάμερα 32 MP. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Phone 2 τραβάει εικόνες με φωτεινά, πλούσια χρώματα και καλή ευκρίνεια. Αν δεν είστε επαγγελματίες φωτογράφοι, τότε οι κάμερες του Nothing Phone 2 θα σας φανούν μια χαρά!

Λογισμικό

Και εδώ έχουμε πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αντί για μια barebones έκδοση του stock Android, η Nothing έχει συμπεριλάβει το Monochrome UI που αποτελείται από νέα widget, wallpapers, icon packs και άλλα που δημιουργούν μια ξεχωριστή εμπειρία συνδυαστικά και με τον εξωτερικό σχεδιασμό του τηλεφώνου.

Δείτε επίσης: Canalys: Σημάδια ανάκαμψης στην αγορά των smartphones μετά από καιρό

Nothing smartphone

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το Nothing Phone 2 είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4.700 mAh και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση 15 Watt, ενσύρματη φόρτιση 45 Watt και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 5 Watt.

Συνολικά, πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή ως προς το σχεδιασμό και αρκετά αξιοπρεπή ως προς τα χαρακτηριστικά της. Με βάση αυτά που προσφέρει μπορεί να θεωρηθεί ιδανική επιλογή για κάποιους ανθρώπους, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι όλα αυτά τα στοιχεία έρχονται στην τιμή των $ 600.

Δείτε επίσης: Xiaomi Mix Fold 3: Το νέο αναδιπλούμενο smartphone έρχεται τον Αύγουστο

Λίγα λόγια για τη Nothing

Η Nothing Technology Limited είναι κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης με έδρα το Λονδίνο. Ιδρύθηκε από τον Carl Pei, τον συνιδρυτή του κατασκευαστή smartphone OnePlus. Το πρώτο προϊόν της Nothing “EAR (1)” κυκλοφόρησε στις 27 Ιουλίου 2021. Στις 23 Μαρτίου 2022, η Nothing ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone με το όνομα “Phone (1)” και το κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του ίδιου έτους.

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS