ΑρχικήUpdatesΤο Microsoft Paint λαμβάνει υποστήριξη Dark Mode για Windows 11

Το Microsoft Paint λαμβάνει υποστήριξη Dark Mode για Windows 11

Η Microsoft ξεκίνησε επιτέλους τη δοκιμή ενός νέου dark mode για την εφαρμογή Paint στα Windows 11. Ο γίγαντας του λογισμικού είχε αρχικά κάνει tease μια προσθήκη Dark Mode πριν από σχεδόν δύο χρόνια και τώρα δοκιμάζεται τόσο στο Canary όσο και στο Dev Channels για τους Windows Insiders.

Δείτε επίσης: Microsoft: Φέρνει το Copilot στα Windows 11!

Microsoft Paint Dark Mode
Το Microsoft Paint λαμβάνει υποστήριξη Dark Mode για Windows 11

Όπως και οι περισσότερες άλλες εφαρμογές στα Windows 11 που υποστηρίζουν dark mode, το Paint θα αλλάξει αυτόματα με βάση το θέμα του συστήματός σας ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα το dark mode στη νέα σελίδα ρυθμίσεων μέσα στο Paint.

Δείτε επίσης: Windows 11: 8 Ρυθμίσεις για καλύτερο gaming

«Προσφέρουμε επίσης βελτιώσεις στα στοιχεία ελέγχου ζουμ για να σας προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην προβολή του περιεχομένου σας στον καμβά», εξηγεί ο Dave Grochocki, κύριος επικεφαλής προγράμματος για ενσωματωμένες εφαρμογές Windows. Τώρα μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση με μια προσαρμοσμένη τιμή και υπάρχει ακόμη και ένα κουμπί προσαρμογής στην οθόνη που θα προσαρμόσει το ζουμ ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος του παραθύρου Paint και την ανάλυσή σας.

Άλλες βελτιώσεις στο Paint περιλαμβάνουν ενημερωμένους διαλόγους που ταιριάζουν με το στυλ των Windows 10 και βελτιωμένες συντομεύσεις προσβασιμότητας. Δυστυχώς, εξακολουθεί να μην υπάρχει επιλογή για επίπεδα, οπότε το Paint παραμένει σε μεγάλο βαθμό ο βασικός επεξεργαστής εικόνας που είχαμε μέσα στα Windows εδώ και δεκαετίες. Η Microsoft σχεδίαζε κάποια στιγμή να καταργήσει το Paint από τα Windows 10 προτού αποφασίσει να το διατηρήσει- αντ’ αυτού, αποτόνισε το 3D Paint, μια εκσυγχρονισμένη έκδοση που προοριζόταν να αντικαταστήσει την παραδοσιακή εφαρμογή Paint των Windows.

Δείτε επίσης: Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την ενημέρωση Windows 11 2023

Η Microsoft δοκιμάζει επί του παρόντος αυτή την ενημερωμένη έκδοση του Paint με τους Windows Insiders, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες των Windows 11 τους επόμενους μήνες.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS