ΑρχικήinetGoogle Bard: Μπορεί τώρα να σας απαντήσει με εικόνες

Google Bard: Μπορεί τώρα να σας απαντήσει με εικόνες

Αν μια εικόνα μπορεί να περιγράψει περισσότερα από χίλιες λέξεις, τότε το Google Bard έχει αναβαθμιστεί σημαντικά! Το δημιουργικό chatbot τεχνητής νοημοσύνης Google Bard θα χρησιμοποιεί τώρα εικόνες ως απάντηση στις ερωτήσεις σας, για να παρέχει πιο κατανοητές απαντήσεις και να προωθήσει τη δημιουργία επιπλέον ιδεών στο μυαλό σας.

Δείτε επίσης: Bard: Νέα ενημέρωση φέρνει αλλαγές για τους web publishers
Google Bard

Ο ανώτερος διευθυντής προϊόντων στην Google, Jack Krawcyzk, ανέφερε στο Twitter μερικά παραδείγματα που δίνουν μια ιδέα για το πώς λειτουργεί.

Ο Bard μπορεί να προχωρήσει σε δράση από μόνος του όταν χρειάζεται και μπορεί να βρει εικόνες στην Αναζήτηση εικόνων της Google για να τις προσθέσει στο αντίγραφο που δημιουργεί. Για παράδειγμα, αν ζητήσετε από τον Bard να οργανώσει ένα ταξίδι στα αξιοθέατα του Λονδίνου, μπορεί να σας παρουσιαστούν φωτογραφίες από τα αξιοθέατα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε.

Συνήθως λειτουργεί καλά, αλλά ο Bard έχει την τάση να δημιουργεί πράγματα ασταμάτητα.

Όταν η εταιρεία The Standard ζήτησε από τον Bard να αναφέρει τους καλύτερους παίκτες της Derby County τη δεκαετία του 1990, το bot περιέλαβε μια φωτογραφία του Mark Wright και περιέγραψε τον παίκτη ως “βασικό μέλος της ομάδας της Derby που τερμάτισε στην τρίτη θέση της Premier League τη σεζόν 1996-97”. Το 1991 ο Wright αποχώρησε από την ομάδα και η Derby κατέληξε στην 12η θέση εκείνη τη σεζόν.

Δείτε ακόμα: Google Bard: Ενδέχεται να έρθει σύντομα στο τηλέφωνο Pixel

Ωστόσο, εάν κάτι δεν είναι σωστό, κάνοντας κλικ σε μια εικόνα θα σας επιτρέψει να δείτε την πηγή για κάθε εικόνα για να ψάξετε βαθύτερα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο αν ψάχνετε για ιδέες συνταγών, γιατί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για κάθε νόστιμο φαγητό που έχει δείξει ο Bard.

εικόνες

Μπορείτε να ζητήσετε απευθείας φωτογραφίες από τον Bard. Σε ένα άλλο tweet, ο Krawczyk παρουσίασε ένα παράδειγμα, υποδεικνύοντας να επιλέγουμε χορτοφαγικά γεύματα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Πρόσθετα, παρείχε φωτογραφίες για περαιτέρω έμπνευση.

Η ενημέρωση αναφέρεται στο συνέδριο προγραμματιστών της Google I/O και θα υπάρξουν περισσότερα οπτικά χαρακτηριστικά που θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Σύντομα, ο Bard θα μπορεί να δημιουργεί εικόνες όπως το Midjouney και έχει ήδη βάλει τις βάσεις για να βοηθήσει τους χρήστες να αναγνωρίζουν τα πλαστά που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε από τον Bard να δημιουργήσει δικές σας φωτογραφίες. Στο τελευταίο I/O, η Google έδειξε μια τέτοια χρήση – έκανε τον Bard να γράψει “αστείες λεζάντες” για ένα ζευγάρι σκυλιών.

Δείτε επίσης: Η Google δίνει στον Bard τη δυνατότητα δημιουργίας και εντοπισμού σφαλμάτων κώδικα

Τώρα είναι ενεργή η δυνατότητα κοινής χρήσης εικόνας του Bard σε απαντήσεις στα αγγλικά, όταν ο Bard είναι διαθέσιμος. Αυτό σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει ακόμη συμπεριληφθεί, πιθανώς για λόγους ρύθμισης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS