ΑρχικήinetBard: Νέα ενημέρωση φέρνει αλλαγές για τους web publishers

Bard: Νέα ενημέρωση φέρνει αλλαγές για τους web publishers

Bard AI

Η Google κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση του Bard, του chatbot με AI, εισάγοντας ευπρόσδεκτες αλλαγές για τους εκδότες ιστοσελίδων.

Ο Jack Krawczyk, εκπρόσωπος της Google, ανακοίνωσε την ενημέρωση, η οποία περιλαμβάνει βελτιώσεις στις δυνατότητες σύνοψης του Bard και μια βελτίωση στην ορατότητα του περιεχομένου της πηγής.

Δείτε επίσης: Google Bard: Ενδέχεται να έρθει σύντομα στο τηλέφωνο Pixel

Οι αλλαγές αυτές αποσκοπούν στο να καταστήσουν το Bard πιο χρήσιμο, αυξάνοντας παράλληλα δυνητικά την εμβέλεια και τον αντίκτυπο των αρχικών εκδοτών.

Βελτιώσεις στις περιλήψεις

Ο Krawczyk αποκάλυψε ότι η τελευταία ενημέρωση του Bard είναι ρυθμισμένη ώστε να παράγει ακόμη πιο συνοπτικές περιλήψεις. Αυτό είναι επωφελές για τους χρήστες που επιθυμούν να έχουν μια γρήγορη επισκόπηση του θέματος.

“Από σήμερα, έχουμε συντονίσει το μοντέλο ώστε να είναι καλύτερο στις συνοπτικές περιλήψεις – αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να λάβετε γρήγορα την ουσία ενός θέματος”, δήλωσε ο Krawczyk στο Twitter.

Μεγαλύτερη ορατότητα για το πηγαίο περιεχόμενο

Μια αξιοσημείωτη εξέλιξη για τους εκδότες ιστοσελίδων, η σημερινή ενημέρωση του Bard επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν και να πλοηγούνται ευκολότερα στην πηγή των πληροφοριών που χρησιμοποιούνται σε μια απάντηση.

“Κάνουμε επίσης τις πηγές πιο χρήσιμες. Τώρα, για απαντήσεις με πηγές, θα μπορείτε πλέον να εντοπίζετε το τμήμα του κειμένου που ταιριάζει με την πηγή και να πλοηγείστε εύκολα σε αυτό”, εξήγησε ο Krawczyk.

Πρόταση: Η Google δίνει στον Bard τη δυνατότητα δημιουργίας και εντοπισμού σφαλμάτων κώδικα

Αυτή η λειτουργία πρόκειται να αυξήσει την ορατότητα του αρχικού περιεχομένου και θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει περισσότερη επισκεψιμότητα στους αρχικούς εκδότες, ένα ευπρόσδεκτο πλεονέκτημα.

Bard

Συνοψίζοντας

Η στροφή προς την αύξηση της διαφάνειας στην απόδοση της πηγής αποτελεί επίσης σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της υπεύθυνης ανάπτυξης του ΑΙ και της καταπολέμησης της παραπληροφόρησης.

Η ανακοίνωση της Google στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της περασμένης εβδομάδας περιλάμβανε την προσθήκη γραφικών, εργαλείων κωδικοποίησης και επεκτάσεων στο Bard.

Σε περίπτωση που το χάσατε, η Google αφαίρεσε το backlog του Bard και προσφέρει πλέον την υπηρεσία σε περισσότερες χώρες και γλώσσες, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες.

Διαβάστε επίσης: Το Google Bard διαθέτει τώρα μια σελίδα “experiment updates”

πηγή πληροφοριών: searchenginejournal.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS