ΑρχικήinetApple: Σημαντική αλλαγή στην τιμή επιστροφής συσκευών της

Apple: Σημαντική αλλαγή στην τιμή επιστροφής συσκευών της

Η APPLE αύξησε το όριο αξίας για τις συναλλαγές παλιότερων μοντέλων iPhone, εξυπηρετώντας έτσι εκατομμύρια πελάτες. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τους Βρετανούς πελάτες της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Apple: Αυξημένες πωλήσεις iPhone – Μειωμένες πωλήσεις Mac
Apple

Πρόκειται για ένα τρόπο να κερδίσουν χρήματα οι χρήστες της Apple, οι οποίοι μπορούν να επιστρέψουν τα παλιά τους προϊόντα, όπως iPad, Mac και Apple Watches και να λάβουν μετρητά.

Ο μεγάλος τεχνολογικός κολοσσός αύξησε το ανώτατο ποσό που μπορούν να δαπανήσουν οι πελάτες στις ΗΠΑ στα αγαπημένα τους ηλεκτρονικά είδη, σε ορισμένα είδη μέχρι το όριο των 30$ (24£).

Αν και αυτή η άνοδος της τιμής συνήθως ισχύει μόνο για νεότερες συσκευές που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια, παρόλα αυτά, ορισμένες τιμές συναλλαγών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πέσει.

Η Apple μερικές φορές δεν παρέχει δυνατότητα ανταλλαγής για παλιές, μη λειτουργικές ή χαλασμένες συσκευές σας. Οι αξίες συναλλαγών της εταιρείας είναι σχεδόν πάντα χαμηλότερες από τις αξίες που προσφέρουν οι τρίτες εταιρείες στην αγορά ή οι πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Για να ληφθούν υπόψη οι ατέλειες, συνήθως μειώνεται η μέγιστη αξία της συναλλαγής.

Αν η Apple δεν προσφέρει έκπτωση σε μια συσκευή σας, μπορείτε να την παραδώσετε στην εταιρεία και αυτή θα την ανακυκλώσει χωρίς επιπλέον χρέωση.

Δείτε ακόμα: Η Apple προσθέτει 20 νέα παιχνίδια στο Apple Arcade

Υπάρχουν όμως εναλλακτικές.

Πού αλλού μπορείτε να ανταλλάξετε το iPhone σας;

  • Carphone Warehouse – Μπορείτε να δοκιμάσετε την αριθμομηχανή του trade-in για να δείτε πόσα θα λάβετε.
  • eBay
  • Facebook
  • Πουλήστε το σε έναν φίλο

Εναλλακτικά, μπορείτε να το δωρίσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Κλήσης κοινότητας της Virgin Media O2, σε συνεργασία με το Hubbub. Το Great British Tech Appeal της Vodafone ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα Three’s Reconnected.

Δείτε επίσης: Apple και Google συνεργάζονται για να κάνουν τα AirTags πιο ασφαλή

Δεν χρειάζεται να είστε στα παραπάνω δίκτυα για να δωρίσετε τις συσκευές σας. Ωστόσο, μόλις επανεγκατασταθεί, κάθε παραλήπτης έχει πρόσβαση σε δωρεάν δεδομένα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS