ΑρχικήinetΟι χρήστες του WhatsApp στο Android θα επεξεργάζονται επαφές χωρίς να...

Οι χρήστες του WhatsApp στο Android θα επεξεργάζονται επαφές χωρίς να εγκαταλείπουν την εφαρμογή

Επαναστατικοποιήστε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τις επαφές στο WhatsApp με αυτή την επερχόμενη λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες Android να επεξεργάζονται εύκολα και βολικά οποιαδήποτε πληροφορία επαφής χωρίς να βγαίνουν ποτέ από την εφαρμογή!

WhatsApp android

Το WhatsApp γίνεται ακόμα καλύτερο, καθώς ενημερώνει συνεχώς τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του. Για παράδειγμα, πρόσφατα μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναμενόμενη λειτουργία newsletter της εφαρμογής, ενώ οι χρήστες Android θα βιώσουν σύντομα μια μετατοπισμένη γραμμή πλοήγησης, παρόμοια με αυτή του WhatsApp για iOS. Επιπλέον, αυτή η κορυφαία πλατφόρμα κρυπτογραφημένων μηνυμάτων φαίνεται να αναπτύσσει την ικανότητά της να προσθέτει ή να τροποποιεί επαφές χωρίς να βγαίνει ο χρήστης από την εφαρμογή – κάτι που είναι ήδη διαθέσιμο στην έκδοση του WhatsApp για το iPhone.

Το WABetaInfo διαπίστωσε ότι ορισμένοι χρήστες του WhatsApp beta για Android βρίσκουν μια νέα διεπαφή επαφής όπου μπορεί κανείς να ρυθμίσει όλες τις παραμέτρους όπως θα έκαναν συνήθως στην προεπιλεγμένη εφαρμογή Επαφές. Ορισμένοι χρήστες στις εκδόσεις 2.23.8.2, 2.23.8.4, 2.23.8.5 και 2.23.8.6 θα πρέπει να βλέπουν αυτήν τη δυνατότητα, αλλά θα επεκταθεί σύντομα σε περισσότερους χρήστες και εκδόσεις.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες των επαφών σας στο τηλέφωνο ή στο συνδεδεμένο λογαριασμό Google και να κάνετε επίσης γρήγορα επεξεργασίες στις υπάρχουσες επαφές μέσα από το WhatsApp. Αυτό μπορεί να φαίνεται βασικό, ωστόσο είναι μια ευλογία σε σύγκριση με το να μην έχετε καμία τέτοια λειτουργία! Το να πηγαινοέρχεστε μεταξύ του WhatsApp και της εφαρμογής επαφών σας δεν είναι μόνο χρονοβόρο αλλά και άβολο.

Αν θέλετε να ελέγξετε αν αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στη συσκευή σας, το WABetaInfo προτείνει να ανοίξετε τη λίστα επαφών στο WhatsApp και να πατήσετε “New contact”. Για όσους δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα Android beta για το WhatsApp θα πρέπει να αναμένουν την επικείμενη άφιξη. Επιπλέον,το WhatsApp θα εισαγάγει μια μοναδική επιλογή φωνητικής συνομιλίας για ομάδες μαζί με αλλαγές στο μενού συνημμένων – υπάρχουν πολλά περισσότερα μπροστά από την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στη Meta τους επόμενους μήνες!

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS