ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί το iOS 16.5 beta 1 στους προγραμματιστές

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.5 beta 1 στους προγραμματιστές

Καθώς αποχαιρετάμε το iOS 16 και αναμένουμε με ανυπομονησία το ντεμπούτο της beta του iOS 17 στο WWDC23, η Apple εξακολουθεί να βελτιστοποιεί το λειτουργικό της σύστημα. Με το iOS 16.4 να κυκλοφορεί επιτέλους δημόσια, η εταιρεία άρχισε να εργάζεται για το επόμενο χτύπημα. Το iOS 16.5 beta 1 είναι πλέον διαθέσιμο σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple. Λοιπόν, τι νέο υπάρχει σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση και πώς να το κατεβάσετε; Ας ανακαλύψουμε.

Δείτε επίσης: Το iOS 17 μπορεί να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ενημέρωση συντήρησης

iOS 16.5 beta 1

Τι νέο υπάρχει στο iOS 16.5 beta 1

Screen recording μέσω του Siri

Η Siri είναι πλέον διαθέσιμη για τη διάσωσή σας, καθώς η Apple αποκαλύπτει το iOS 16.5 beta 1, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν και να ολοκληρώνουν τις εγγραφές οθόνης τους χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθούν στο Κέντρο Ελέγχου χειροκίνητα – μια σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του! Όπως αναφέρει το 9to5Mac, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να ζητήσετε από τη Siri να κάνει την διαδικασία και εκείνη θα κάνει τα υπόλοιπα.

Δείτε επίσης: tvOS 16.4 και iOS 16.4 διαθέτουν μια νέα δυνατότητα ασφαλείας για την προστασία των επιληπτικών

Sports tab στα Apple News

Το MacRumors αποκάλυψε πρόσφατα ότι το iOS 16.5 beta 1 έχει συνδυάσει τις καρτέλες Search και Following της εφαρμογής News για να δώσει χώρο σε μια ολοκαίνουργια καρτέλα Sports, η οποία περιλαμβάνει ενημερωμένες ειδήσεις και αποτελέσματα για τις αγαπημένες σας ομάδες.

Ψάχνουμε στα βάθη του iOS 16.5 beta 1 για να αποκαλύψουμε τυχόν νέες αλλαγές που μπορεί να φέρει μαζί του. Καθώς φτάνουμε στο τέλος του κύκλου του iOS 16, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η έκδοση να μην περιέχει σημαντικά χαρακτηριστικά ή προσθήκες – αλλά αν πέσουμε πάνω σε κάτι άλλο αξιοσημείωτο σε αυτή τη συγκεκριμένη κατασκευή, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε! Εν τω μεταξύ, μη διστάσετε να διαβάσετε τις Σημειώσεις έκδοσης της Apple για λεπτομέρειες σχετικά με τις διορθώσεις σφαλμάτων και τα patches που περιλαμβάνονται σε αυτή την ενημέρωση iOS beta.

Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε το νεότερο iOS 16.5 beta 1 Αν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να ενημερώσετε το συμβατό iPhone σας και ξεκινήστε την εξερεύνηση!

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Settings.
  2. Μεταβείτε στην ενότητα General.
  3. Πατήστε στο Software Update.
  4. Δώστε στη σελίδα λίγα δευτερόλεπτα για ανανέωση.
  5. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί η ενημέρωση.
  6. Πατήστε στο Download και θα γίνει το install.
  7. Αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, αφού τους διαβάσετε διεξοδικά και προσεκτικά.
  8. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι συνδεδεμένο σε πηγή τροφοδοσίας μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση της ενημέρωσης.
  9. Τώρα τρέχετε την iOS 16.5 beta 1.

Λάβετε υπόψη ότι τα προφίλ beta δεν είναι πλέον συμβατά με ενημερώσεις iOS και iPadOS beta από την έκδοση 16.4. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το Apple ID σας είναι εγγεγραμμένο στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple για να επωφεληθείτε από τις ενημερώσεις beta του iOS την πρώτη ημέρα. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να εγγραφείτε στο δημόσιο πρόγραμμα beta δωρεάν και να λαμβάνετε αυτές τις ενημερώσεις προέκδοσης μια μέρα ή λίγο αργότερα.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS