ΑρχικήinetΗ Xiaomi δείχνει το νέο 300W φορτιστή της

Η Xiaomi δείχνει το νέο 300W φορτιστή της

Η Xiaomi δημοσίευσε τον 300W φορτιστή της, φορτίζοντας ένα smartphone από το μηδέν μέχρι το 100% σε μόλις πέντε λεπτά.

Η Xiaomi δείχνει το νέο 300W φορτιστή της

Εκεί που σκεφτόσουν πως οι ταχύτητες φόρτισης του Realme με τα 240W ήταν υψηλές, η Xiaomi αποφασίζει να επιδείξει την δική της τεχνολογία φόρτισης με τον 300W φορτιστή. Η εταιρία δημοσίευσε ένα demo της νέας τεχνολογίας φορτίζοντας ένα Note 12 Pro με μπαταρία 4,100 mAh σε χρόνο πέντε λεπτών. Όπως φαντάζεστε αυτή η ταχύτητα είναι το λιγότερο εντυπωσιακή. Αν και η Xiaomi δεν έδειξε πως συμβαίνει αυτό, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η φόρτιση θα βρει το δρόμο στις επερχόμενες συσκευές.

Δείτε επίσης: Τα Xiaomi 13 και 13 Pro παρουσιάστηκαν επίσημα πριν από το event λανσαρίσματος

Τα νέα δημοσιεύθηκαν στο Twitter με περισσότερες πληροφορίες στο Weibo, δίνοντας ένα βίντεο στο κοινό με την φόρτιση ενός άδειου Redmi Note 12 Pro μέχρι το 100% σε πέντε λεπτά. Η εταιρία επίσης κατέγραφε και το πόσα watts περνούσαν στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια. Αν και αρχίζει κάπως αργά, όπως θα περίμενε κάποιος, φαίνεται πως η ισχύς αυξάνετε μόλις περάσει το 15ο δευτερόλεπτο. Παρόλο που δεν πιάνει τα 300W που είναι το peak του, φτάνει αρκετά ψηλά, με μεγαλύτερη τιμή τα 290.

Πρόταση: Η Xiaomi το 2024 θα κυκλοφορήσει το self-driving αυτοκίνητο της

Όσο για την τεχνολογία, η Xiaomi ήταν επιφυλακτική με τις λεπτομέρειες λέγοντας μεταξύ άκρων και μέσων πως ο φορτιστής είναι μικρός, ισχυρός και ασφαλής. Μετά από την ανακοίνωση αυτή, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί που είναι και ποιο είναι το όριο στην ταχύτητα φόρτισης; Αν και αυτό ήταν ένα demo της τεχνολογίας αυτής, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι θα υπάρξει και σε επερχόμενες συσκευές αλλά υπάρχει τεράστιο πιθανότητα στο μέλλον να υπάρξουν ταχύτητες φόρτισης που να ξεπερνάνε τα 300W.

Διαβάστε επίσης: Fast charging apps για smartphones: Είναι όντως αποτελεσματικά;

Για τους ανθρώπους στην Αμερική, οι ταχύτητες αυτές δεν είναι τόσο κοινές καθώς η φόρτιση πιάνει λιγότερο από 100W και πολύ λίγες τις ξεπερνάνε. Θέτοντας το ερώτημα, χρειαζόμαστε τα τόσο υψηλά επίπεδα φόρτισης;  

πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS