ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το preview του Microsoft Teams Premium

Κυκλοφόρησε το preview του Microsoft Teams Premium

Η Microsoft λάνσαρε πρόσφατα μια προεπισκόπηση της συνδρομής Teams Premium – εμπλουτισμένη με δυνατότητες AI – για εμπορικούς πελάτες, προσφέροντας μια αποκλειστική και περιορισμένη δοκιμή.

Δείτε επίσης: Microsoft: Ευπάθεια macOS επέτρεπε παράκαμψη του Gatekeeper

Microsoft Teams Premium

Η Microsoft παρουσίασε το Teams Premium add-on με μηνιαίο κόστος 10 δολάρια ανά χρήστη και προσκαλεί τώρα εμπορικούς πελάτες να δοκιμάσουν τις πρόσθετες λειτουργίες του.

Δείτε επίσης: Microsoft: Windows Server Update για επιδιόρθωση των VM

Το Teams Premium προσφέρει μια ποικιλία πλεονεκτικών χαρακτηριστικών σε όλους τους τύπους συμμετεχόντων και διοργανωτών συναντήσεων, ανεξάρτητα από το πλαίσιο – είτε πρόκειται για συνεδρίες ένας προς έναν, είτε για εικονικές συναντήσεις, είτε για συσκέψεις ή διαδικτυακά σεμινάρια.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα χαρακτηριστικά του Teams Premium θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τον Δεκέμβριο και η επίσημη κυκλοφορία του έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο του 2023.

Το Teams Premium φέρνει επανάσταση στις συσκέψεις με ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένου του branding σε όλες τις εκδηλώσεις. Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης είναι αξιοσημείωτη: προσφέρει ζωντανή μετάφραση των λεζάντων και δημιουργεί μια αυτόματη περίληψη στο τέλος. Το Teams Premium προτείνει επίσης αντικείμενα δράσης με βάση τις συνομιλίες σας, καθώς και πληροφορίες που σας κρατούν ενήμερους όταν χάνετε κάποια συνάντηση.

Για να εξασφαλίσετε το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας για τις συναντήσεις σας, το Premium παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων κρυπτογράφησης. Έχετε επιλογές για να απαγορεύσετε την αντιγραφή ή την επικόλληση από συνομιλίες, καθώς και τον έλεγχο του ποιος μπορεί να καταγράψει μια συνάντηση.

Δείτε επίσης: Συγχώνευση Microsoft-Activision: 10 Gamers κάνουν καταγγελία

Αν ενδιαφέρεστε, εγγραφείτε τώρα για την προεπισκόπηση του Microsoft Teams Premium και μην χάσετε αυτή την αποκλειστική ευκαιρία! 

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS