ΑρχικήUpdatesOppo: Επιλεγμένες συσκευές θα λαμβάνουν 4 OS upgrades και 5 χρόνια security...

Oppo: Επιλεγμένες συσκευές θα λαμβάνουν 4 OS upgrades και 5 χρόνια security updates

Τον περασμένο μήνα, η OnePlus προχώρησε στη διαβεβαίωση των πελατών ότι επιλεγμένες συσκευές της από το 2023 θα παρέχονται με τέσσερις μεγάλες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος Android και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας. Τώρα, η Oppo ακολουθεί το παράδειγμά της OnePlus, εγγυώμενη τον ίδιο αριθμό ενημερώσεων πλατφόρμας και εκτεταμένη υποστήριξη ασφαλείας για τις ναυαρχίδες της το 2023.

Δείτε επίσης: Ποιες οι προδιαγραφές των αναδιπλούμενων τηλεφώνων επόμενης γενιάς της Oppo

Oppo

Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ποιες συσκευές θα λάβουν τη νέα δέσμευση ενημέρωσης λογισμικού, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι τόσο τα επερχόμενα τηλέφωνα της σειράς 11 της Oppo όσο και της OnePlus (OnePlus) και της σειράς X6 (Oppo) θα είναι επιλέξιμα για εκτεταμένη υποστήριξη. Με το Android 13 να τρέχει σε αυτά τα τελευταία τηλέφωνα, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν όλες τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος μέχρι το Android 17, καθώς και ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι το 2028. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήριά τους για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε αυτή την είδηση!

Δείτε επίσης: Η Oppo ανακοίνωσε τα Air Glass 2 και Ohealth H1 Health Monitor

Η Oppo αποκάλυψε επίσης ότι το ColorOS 13 που βασίζεται στο Android 13 κυκλοφόρησε ταχύτερα από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση του ColorOS στην ιστορία του λειτουργικού συστήματος. Από τότε που το παρουσίασε τον Αύγουστο, 33 μοντέλα σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη λάβει το ColorOS 13 – μια εντυπωσιακή αύξηση 50% από την περσινή κυκλοφορία του ColorOS 12! Αυτό ισοδυναμεί με τρεις φορές περισσότερους ανθρώπους που μπόρεσαν να αποκτήσουν πρόσβαση και να κατεβάσουν αυτή την ενημέρωση σε σύγκριση με εκείνους που είχαν πρόσβαση κατά την ίδια περίοδο πέρυσι για τη λήψη του ColorOS 12.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία των OPPO και OnePlus

Η Oppo έγινε πρόσφατα ο τρίτος Android OEM που εγγυάται στους πελάτες ότι θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος για τέσσερα χρόνια και ενημερώσεις ασφαλείας για πέντε χρόνια. Η Samsung και η OnePlus παρέχουν επίσης αυτή τη δέσμευση, αν και καμία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πόσο γρήγορα θα προωθηθούν αυτές οι ενημερώσεις. Η Google εξακολουθεί να υστερεί, καθώς προσφέρει μόνο τρεις σημαντικά upgrades και security patches τεσσάρων ετών για τα τηλέφωνά της Pixel.

Η Oppo είναι μια κινεζική εταιρεία τεχνολογίας που παράγει smartphones και αξεσουάρ με βάση το Android. Η εταιρεία υπάρχει από το 2004, αλλά μόλις πρόσφατα έγινε σημαντικός παίκτης στην παγκόσμια αγορά smartphones. Η Oppo έχει γίνει γνωστή δημιουργώντας μερικές από τις πιο καινοτόμες και προηγμένες συσκευές στην αγορά.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS