ΑρχικήinetΠοιες οι προδιαγραφές των αναδιπλούμενων τηλεφώνων επόμενης γενιάς της Oppo

Ποιες οι προδιαγραφές των αναδιπλούμενων τηλεφώνων επόμενης γενιάς της Oppo

Το Oppo Find N είναι μία από τις πιο συναρπαστικές αναδιπλούμενες συσκευές της αγοράς, αλλά το τηλέφωνο δεν έχει βγει σε πώληση εκτός Κίνας. Ωστόσο, υπάρχει μια ελπίδα οι μελλοντικές αναδιπλούμενες συσκευές Oppo να είναι διαθέσιμες εκτός Κίνας. Μια διαρροή που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο ανέφερε ότι το brand Oppo μπορεί να φέρει τα επόμενα δύο αναδιπλούμενα τηλέφωνά του στην Ευρώπη. Τώρα, φαίνεται πως διέρρευσαν κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για αυτά τα δύο φημολογούμενα τηλέφωνα.

Δείτε επίσης: Smartphone app μεταδίδει υποβρύχια μηνύματα μεταξύ δυτών

Oppo

Οι προδιαγραφές και για τις δύο συσκευές έχουν διαρρεύσει και ο γενικός σχεδιασμός ταιριάζει με αυτόν που ακούσαμε σε αυτήν την προηγούμενη αναφορά. Το Oppo Find N2 είναι ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο που μοιάζει με βιβλίο με παρόμοιο σχεδιασμό με το αρχικό Find N και σχεδόν ίδιες προδιαγραφές, σύμφωνα με την πηγή Digital Chat Station.

Δείτε επίσης: Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone συνεχίζουν να μειώνονται

Σύμφωνα με την πηγή Digital Chat Station, το Find N2 θα διαθέτει chipset Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, οθόνη LTPO AMOLED 7,1 ιντσών 120 Hz και μπαταρία 4.520 mAh. Αυτές οι προδιαγραφές είναι πολύ παρόμοιες με την πρώτη γενιά, αλλά η μπαταρία είναι λίγο μεγαλύτερη. Η διαρροή λέει ότι το πίσω μέρος του τηλεφώνου θα είναι καλυμμένο με ψεύτικο δέρμα και θα μπορείτε να το αγοράσετε σε μαύρο, λευκό ή πράσινο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Digital Chat Station μοιράστηκε και λεπτομέρειες σχετικά με το άλλο πτυσσόμενο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό θα είχε διαφορετικό σχεδιασμό με “clamshell look” παρόμοιο με τη σειρά Galaxy Z Flip. Σύμφωνα με αυτή τη διαρροή, θα διαθέτει μια κύρια οθόνη 6,8 ιντσών με μια εσωτερική οθόνη 3,26 ιντσών. Θα υπάρχει μπαταρία 4.300mAh, κύρια κάμερα 50MP και selfie κάμερα 32MP.

Καμία από αυτές τις διαρροές δεν επιβεβαιώνει εάν τα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας. Η Oppo δεν πουλά τις συσκευές της στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά μπορεί να δούμε αυτό το πτυσσόμενο να έρχεται σε αγορές όπως η Ινδία ή η Ευρώπη.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS