ΑρχικήgamingCivilization 6 DLC: Ήρθαν τρεις Great Commanders

Civilization 6 DLC: Ήρθαν τρεις Great Commanders

Το δεύτερο part του νέου DLC του Civilization 6 Leader Pass: Three Great Commanders ήρθε με 3 νέους ingame διοικητές καθώς και με ένα trailer, το οποίο μας δείχνει το modeling, τις μοναδικές ικανότητες που έχουν, αλλά και τις στρατηγικές τους.

Οι 3 νέοι commanders, θα δώσουν την ευκαιρία για περισσότερες επιλογές, μιας και οι “πολιτισμοί” της Ιαπωνίας, Περσίας και Οθωμανικής αυτοκρατορίας είχαν μόνο έναν διοικητή.

Δείτε επίσης: Horizon: Έρχεται νέο multiplayer παιχνίδι!

Civilization 6 three great commanders διοικητές

Στο νέο Civilization 6 DLC, πρώτος απο τους τρεις Great Commanders που παρουσιάζεται στο trailer είναι ο Ιάπωνας σόγκουν (τίτλος που είχε ο ανώτερος στρατιωτικός ηγέτης κατά τον Ιαπωνικό μεσαίωνα) Tokugawa Ieyasu.

Η μοναδική ικανότητα του Tokugawa ονομάζεται “Bakuhan”. Αυτό κάνει κάθε ιαπωνική πόλη που βρίσκεται σε απόσταση έξι ή λιγότερων τετραγώνων από το capital να είναι πάντα 100% loyal στην Ιαπωνία. Οι εγχώριες εμπορικές διαδρομές παίρνουν ένα bonus στο Culture, Science και Gold, αλλά οι εξωτερικές διαδρομές έχουν ένα cut του ποσοστού 25%. Όταν όμως ξεκλειδώσετε τα αεροπλάνα, θα παίρνετε bonus πόντους Tourism για κάθε συνοικία σε μια πόλη.

Ο Nader Shah της Περσίας είναι πιο πολύ επικεντρωμένος στη μάχη. Η μοναδική ικανότητα του, το “Sword of Persia”, που δίνει +5 Combat strength (δύναμη μάχης) όταν επιτίθεται σε units με full hp. Επιπλέον, οι πόλεις που δεν έχουν ιδρυθεί από τον Nader Shah, οι πόλεις που έχετε κατακτήσει δηλαδή, λαμβάνουν επιπλέον Faith και Gold στις εγχώριες εμπορικές διαδρομές, οπότε προτείνουμε early level snowball.
Αυτό ταιριάζει πολύ καλά με το unique unit της Περσίας, το Immortal (Αθάνατο), το οποίο έχει ισχυρή αντοχή στα melee attacks στο early game, ενώ παράλληλα είναι σε θέση να κάνει ισχυρές long ranged επιθέσεις.

Ο Σουλεϊμάν (Muhteşem) ο Μεγαλοπρεπής, για την Οθωμανική Αυτοκρατορία, εστιάζει πολύ σε Phases (φάσεις). Όταν βρίσκεται στη Χρυσή Εποχή, η μοναδική του ικανότητα, με τον εύστοχο τίτλο (Ο Μεγαλοπρεπής), αυξάνει την παραγωγή του Science και του Culture. Όταν δεν βρίσκεται όμως σε Χρυσή Εποχή, αποκτά πρόσθετο πλεονέκτημα μάχης όταν αντιμετωπίζει μονάδες διαφορετικών πολιτισμών που δεν βρίσκονται σε Χρυσή Εποχή. Με άλλα λόγια, οι παίκτες θα ενθαρρύνονται να κάνουν upgrade την τεχνολογία τους σε ορισμένες στιγμές του παιχνιδιού και, στη συνέχεια, και σε κάποιες άλλες να προχωράνε στην επίθεση.

Δείτε επίσης: Το Super Nintendo World στο Hollywood ανοίγει στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Τέσσερα ακόμα «πακέτα» είναι ακόμα καθ’ οδόν, τα οποία θα φέρουν άλλους 12 νέους great commanders στο Civilization 6 (ορισμένοι είναι commanders που επιστρέφουν από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς).

Το νέο περιεχόμενο θα κυκλοφορεί μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και θα είναι προσβάσιμο αποκλειστικά στην έκδοση του Civilization 6 για PC και κινητά. Όσοι παίκτες έχουν επενδύσει στο Leader Pass των 19,99 δολαρίων μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό το νέο υλικό, ή εναλλακτικά, όσοι έχουν στην κατοχή τους όλα τα αντικείμενα από το Civilization 6 Anthology Bundle δικαιούνται να το συμπεριλάβουν δωρεάν!

Πηγή πληροφοριών: dualshockers.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS