ΑρχικήgamingΤο Super Nintendo World στο Hollywood ανοίγει στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Το Super Nintendo World στο Hollywood ανοίγει στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Το αμερικανικό κοινό μπορεί τώρα να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στο Mushroom Kingdom, με τα Universal Studios Hollywood να αποκαλύπτουν την ημερομηνία έναρξης του πάρκου Super Nintendo World – μια συναρπαστική γιορτή του Mario, του Luigi, της Peach και του Bowser! Οι περιπετειώδεις επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αυτούς τους εμβληματικούς χαρακτήρες (Mario, Luigi, Peach και Bowser) μέσα από συναρπαστικές εμπειρίες, καθώς θα εξερευνούν αυτόν τον φανταστικό κόσμο γεμάτο θαύματα.

Δείτε επίσης: Το Returnal θα γίνει διαθέσιμο και σε PC – Χρειάζεται RAM 32 GB

Super Nintendo World

Το Super Nintendo World στο Hollywood πρόκειται να ανοίξει στις 17 Φεβρουαρίου 2023 και είναι σίγουρο ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Το αξιοθέατο θα διαθέτει το Mario Kart: Bowser’s Challenge – μια μοναδική στο είδος της βόλτα επαυξημένης πραγματικότητας – καθώς και το Toadstool Cafe, όπου μπορείτε να απολαύσετε λαχταριστά πιάτα όπως τυροκομμένους κόμπους σκόρδου, super σούπα μανιταριών, cheeseburger με μπέικον Mario ή burger με κοτόπουλο πέστο Luigi.

Δείτε επίσης: Forspoken: Αποκαλύπτεται το νέο παιχνίδι action RPG

Το 2025, το Ορλάντο θα υποδεχτεί ένα δικό του Super Nintendo World, το οποίο θα προστεθεί στα δύο υπάρχοντα πάρκα στην Οσάκα της Ιαπωνίας και στην Καλιφόρνια. Η Ιαπωνία κατασκευάζει ήδη μια καταπληκτική επέκταση του Donkey Kong για το πάρκο της. Επιπλέον, η Universal Studios Japan προχώρησε σε συνεργασία με την The Pokémon Company ανοίγοντας ευκαιρίες για συναρπαστικά αξιοθέατα Pokémon! Όλοι, μπορούν να βυθιστούν στον κόσμο του Super Mario και να διασκεδάσουν πραγματικά!

Δείτε επίσης: Witcher 3 ps5: Όλες οι λεπτομέρειες του patch

Super Nintendo World

Ετοιμαστείτε για μια μέρα διασκέδασης στην Καλιφόρνια! Το Super Nintendo World θα ανοίξει μόλις λίγους μήνες πριν από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της ταινίας The Super Mario Bros. Movie, της Illumination, με ένα all-star καστ που περιλαμβάνει τους Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black, Keegan-Michael Key και Seth Rogen – καθώς και τον Chris Pratt! Γιατί, λοιπόν, να μην κάνετε την 7η Απριλίου ξεχωριστή, βλέποντας την ταινία στον τοπικό σας κινηματογράφο και στη συνέχεια να πάτε μια βόλτα στο Super Nintendo World;

Το Super Nintendo World ανοίγει επίσημα στις 17 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Super Mario είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιών που υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Η σειρά παιχνιδιών Super Mario έχει γίνει μερικά από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα βιντεοπαιχνίδια που δημιουργήθηκαν ποτέ. Με μια ποικιλία διαφορετικών τίτλων, τα παιχνίδια προσφέρουν κάτι για όλους, από platformers μέχρι αθλητικά παιχνίδια και RPG.

Πηγή πληροφοριών: avclub.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS