ΑρχικήUpdatesGoogle Pixel 7 Series update: Τι καινούργιο φέρνει

Google Pixel 7 Series update: Τι καινούργιο φέρνει

Τα τηλέφωνα Pixel 7 αποκτούν βελτιώσεις VPN και κλήσεων: Η Google κυκλοφορεί σήμερα τον τελευταίο γύρο ενημερώσεων Pixel, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν VPN που η εταιρεία παρουσίασε στην εκδήλωσή της τον Οκτώβριο. Επίσης στο κοινό κυκλοφορεί το Clear Calling μαζί με ενημερώσεις για την εφαρμογή voice memo και νέες λειτουργίες ύπνου για το Pixel Watch.

Δείτε επίσης: Android TV 13: Ήρθε με νέες βελτιστοποιήσεις για Android TV OS

Pixel 7 update Google Clear Calling

Οι χρήστες του Pixel 7 και του Pixel 7 Pro μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν δωρεάν το Google One VPN στα τηλέφωνά τους (αντί να το αγοράζουν μαζί με ένα πακέτο αποθηκευτικού χώρου 10 $ ανά μήνα). Αν και το VPN της Google δεν υποστηρίζει αλλαγή τοποθεσίας, προστατεύει τη δραστηριότητα περιήγησής σας στο ίντερνετ και στις εφαρμογές.

Το Clear Calling, η φωνητική απομόνωση της Google που ήταν σε beta έκδοση από τον Οκτώβριο, είναι πλέον διαθέσιμη με το νέο update για όλους τους κατόχους της σειράς Pixel 7. Το χαρακτηριστικό που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη κάνει τις κλήσεις απο θορυβώδες περιβάλλον να ακούγονται καλύτερα, φέρνοντας τη φωνή σας στο προσκήνιο ενώ «πνίγεται» ο θόρυβος του περιβάλλοντος.

Το Recorder, η εφαρμογή φωνητικών σημειώσεων της Google που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, μεταγράφει και οργανώνει τώρα εγγραφές για πολλά άτομα. Προσθέτει ετικέτες, διαχωρίζει τα transcriptions με αλλαγές των γραμμών, κάτι που το κάνει εύχρηστο για συνεντεύξεις ή meetings.
Αυτή η δυνατότητα είναι αποκλειστικά για τη σειρά Pixel 7.

Δείτε επίσης: Το Google Photos δοκιμάζει ένα νέο κουμπί αναζήτησης εικόνων

Η Google λέει ότι το spatial audio θα φτάσει τον Ιανουάριο για τα Pixel Buds Pro σε συνδυασμό με ένα τηλέφωνο Pixel. Όπως και η ομώνυμη λειτουργία των iPhone/AirPods, παρέχει head-tracked εφέ ήχου surround για ταινίες και εκπομπές. Ωστόσο, η έκδοση της Google δεν υποστηρίζει ακόμη μουσική ή εφέ surround σταθερής θέσης.

Όσοι έχετε τηλέφωνο Pixel, θα παρατηρήσετε και κάτι ακόμα. Μια καινούργια επιλογή που αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο. Η εφαρμογή εμφανίζει τα επίπεδα κινδύνου και τις ρυθμίσεις για την προστασία των δεδομένων σας καθώς και θα σας προτείνει διορθώσεις εφόσον κρίνει ότι χρειάζονται.

Για το ρολόι Pixel Watch οι νέες λειτουργίες ύπνου, αναλύουν την ποιότητα του ύπνου με παραμέτρους όπως “νύχτες με πολύωρα ξυπνήματα“. Σας αναθέτει επίσης ένα μηνιαίο Sleep Animal, ένα πλάσμα του οποίου τα πρότυπα ύπνου αντικατοπτρίζουν τα δικά σας. Όποιος παρακολουθούσε ήδη τον ύπνο του για τουλάχιστον δύο εβδομάδες τον περασμένο Νοέμβριο, θα δει το ζώο του σήμερα, ενώ όλοι οι άλλοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο.


Το ρολόι έλαβε επίσης και κάποια νέα widgets για τον καιρό και τις επαφές, και όπως μας λέει η Google, μέσα στο 2023 θα προστεθεί η λειτουργία ανίχνευσης πτώσης (Fall Detection).

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS