ΑρχικήUpdatesGalaxy S20: Λαμβάνει το security update Δεκεμβρίου 2022

Galaxy S20: Λαμβάνει το security update Δεκεμβρίου 2022

Δεδομένου ότι η Samsung ήταν τόσο επικεντρωμένη στην κυκλοφορία της ενημέρωσης Android 13, καθυστέρησε την κυκλοφορία του security update του Δεκεμβρίου 2022 κατά μερικές ημέρες. Ωστόσο, η εταιρεία έχει τώρα αρχίσει να κυκλοφορεί τη νέα ενημέρωση ασφαλείας, ξεκινώντας με τη σειρά Galaxy S20 στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης: Google Search: Ήρθε το νέο continuous scrolling στα desktop

Galaxy S20: Λαμβάνει το security update Δεκεμβρίου 2022
Galaxy S20: Λαμβάνει το security update Δεκεμβρίου 2022

Η ενημέρωση του λογισμικού για τη σειρά τηλεφώνων Galaxy s20, s20+ και Ultra, ήρθε με την έκδοση G98xBXXSFGVK7. Προς το παρόν, οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι διαθέσιμες στην Αυστρία, Βουλγαρία, Κροατία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νοτιοανατολική Ευρώπη, Ισπανία, Ελβετία, περιοχή της Βαλτικής, Τσεχία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Τις επόμενες εβδομάδες, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία Samsung θα κυκλοφορήσει την ενημερωμένη έκδοση σε όλα τα smartphone και tablets.
Η τελευταία ενημέρωση του κώδικα περιλαμβάνει συνολικά επιδιορθώσεις για 93 ευπάθειες ασφάλειας.
Οι διορθώσεις που έγιναν στις ενημερώσεις του Δεκεμβρίου, περιλαμβάνουν 67 ευπάθειες ασφάλειας που βρέθηκαν σε Android smartphone, καθώς και 26 ευπάθειες που βρέθηκαν σε smartphone και tablet της Samsung. Πέντε από αυτές χαρακτηρίστηκαν ως “κρίσιμες”, ενώ 63 ευπάθειες ήταν “υψηλής” προτεραιότητας.
Δώδεκα ευπάθειες από τη λίστα επισημαίνονται ως “μέτριας σοβαρότητας” στο μηνιαίο δελτίο ασφαλείας της Samsung.

Δείτε επίσης: Discord: Κυκλοφορεί η λειτουργία server subscriptions

Samsung ενημερώσεις ασφαλείας galaxy

Εάν είστε χρήστης της σειράς Galaxy S20 και κατοικείτε σε οποιαδήποτε από τις ευρωπαϊκές χώρες που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορείτε να κάνετε λήψη της νέας ενημέρωσης λογισμικού μεταβαίνοντας στο Settings » Software update και να πατήσετε Download and install.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS