ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε το iPhone σας να μην είναι πλέον αθόρυβο

Πώς να κάνετε το iPhone σας να μην είναι πλέον αθόρυβο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τον φυσικό διακόπτη του iPhone είτε μια επιλογή στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη λειτουργία και να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας στη λειτουργία κλήσης. Εδώ θα σας δείξουμε πώς να απενεργοποιήσετε τo αθόρυβο με δύο τρόπους.

Δείτε επίσης: Τα iPhone των σκιέρ καλούν καταλάθος το 911

Μπορείτε να γυρίσετε τον φυσικό διακόπτη Ring/Silent για να απενεργοποιήσετε εύκολα την αθόρυβη λειτουργία. Απενεργοποιήστε την αθόρυβη λειτουργία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις, εάν αυτός ο διακόπτης είναι ελαττωματικός, ή αν το τηλέφωνό σας έχει κολλήσει στην αθόρυβη λειτουργία.

Ο μικρός διακόπτης που βρίσκεται στα αριστερά του iPhone χρησιμοποιείται για την εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας κλήσης και της αθόρυβης λειτουργίας.

Θα δείτε το πορτοκαλί χρώμα σε αυτόν τον διακόπτη αν το iPhοne σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία.

Μόλις δείτε το πορτοκαλί χρώμα να εξαφανίζεται, η αθόρυβη λειτουργία θα απενεργοποιηθεί και η λειτουργία κουδουνίσματος θα ενεργοποιηθεί.

Συγχαρητήρια, το iPhone σας είναι τώρα σε λειτουργία κλήσης!

Δείτε ακόμα: iPhone 15 camera: Ίσως έρθει με τον νέο αισθητήρα της Sony

Αν ο φυσικός διακόπτης δεν σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη λειτουργία, χρησιμοποιήστε μια επιλογή στις Ρυθμίσεις για να επιστρέψετε στη λειτουργία κλήσης.

Για να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση, ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας. Πατήστε την καρτέλα “Προσβασιμότητα” στις Ρυθμίσεις. Εάν η επιλογή “Προσβασιμότητα” δεν είναι ορατή, πατήστε “Γενικά” και στη συνέχεια, αναζητήστε την επιλογή “Προσβασιμότητα”

Ενεργοποιήστε την επιλογή “AssistiveTouch“.

Τώρα θα εμφανιστεί ένα γκρι πλαίσιο στην οθόνη του iPhone σας. Αυτό το πλαίσιο σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη λειτουργία στο τηλέφωνό σας. Αν πατήσετε το πλαίσιο, θα εμφανιστεί η συγκεκριμένη επιλογή. Στο μενού που ανοίγει, επιλέξτε “Συσκευή“.

Δείτε επίσης: Βραζιλία: Η ρυθμιστική αρχή κατάσχεσε εκατοντάδες iPhone

Για να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη λειτουργία του iPhone σας, μεταβείτε στο μενού “Συσκευή” και πατήστε “Απενεργοποίηση σίγασης“. Τώρα που το iPhone σας έχει βγει από την αθόρυβη λειτουργία, μπορείτε να κλείσετε το πλαίσιο και να απενεργοποιήσετε το AssistiveTouch, αν θέλετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS