ΑρχικήHow ToΠώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου σε Samsung τηλέφωνο;

Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου σε Samsung τηλέφωνο;

Samsung ρυθμίσεις δικτύου

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Wi-Fi, το Bluetooth ή το δίκτυό σας σε ένα τηλέφωνο Samsung, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου (network settings). Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίλυση αυτών των θεμάτων. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις του Galaxy smartphone σας.

Δείτε επίσης: Πώς να κρύψετε εφαρμογές σε ένα τηλέφωνο Samsung;

Τι συμβαίνει όταν επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου;

Κατά την επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου σε ένα Android τηλέφωνο (συμπεριλαμβανομένων των Samsung), το Android διαγράφει όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα Wi-Fi, καταργεί τις συζευγμένες συσκευές Bluetooth και διαγράφει άλλες διαμορφώσεις δικτύου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που προκαλούνται από τα τρέχοντα network settings.

Αφού επαναφέρετε τις ρυθμίσεις, μπορείτε να επανασυνδεθείτε στα δίκτυα Wi-Fi και να ρυθμίσετε άλλες λειτουργίες δικτύου στη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε σύνδεση μέσω Bluetooth, αν θέλετε.

Δείτε επίσης: Πώς να καθαρίσετε την cache σε ένα τηλέφωνο Samsung;

Samsung network settings
Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου σε Samsung τηλέφωνο;

Επαναφέρετε τα Network Settings στο Samsung Android τηλέφωνο

  • Η επαναφορά των ρυθμίσεων στο τηλέφωνο Samsung είναι εύκολη! Απλά ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα “General Management“.
  • Στο μενού “General Management”, επιλέξτε “Reset“.
  • Στη σελίδα “Reset”, επιλέξτε “Reset Network Settings“.
  • Το Samsung τηλέφωνό σας θα εμφανίσει τα στοιχεία που θα διαγράψει όταν επαναφέρετε τις ρυθμίσεις σας. Πατήστε “Reset Settings” για να συνεχίσετε.
  • Επιβεβαιώστε, πατώντας “Reset“.

Και ορίστε! Το Samsung τηλέφωνο θα αρχίσει να επαναφέρει τις ρυθμίσεις δικτύου στην αρχική τους κατάσταση. Θα ξέρετε ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί όταν δείτε ένα “μήνυμα επιτυχίας” να εμφανίζεται στην οθόνη σας.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy

Η επαναφορά ρυθμίσεων δικτύων μπορεί πραγματικά να φανεί χρήσιμη αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο Samsung τηλέφωνό σας, όπως αυτά που αναφέραμε παραπάνω (π.χ. με το Wi-Fi, το Bluetooth ή το δίκτυο γενικά). Μια δοκιμή μπορεί να σας πείσει!

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS