ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού για το AirTag

Η Apple κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού για το AirTag

Αφού κυκλοφόρησε νέο υλικολογισμικό για τα ασύρματα ακουστικά AirPods, η Apple κυκλοφορεί τώρα μια παρόμοια ενημέρωση για τον ανιχνευτή αντικειμένων AirTag. Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία της νέας έκδοσης.

Δείτε επίσης: Ένα δεύτερης γενιάς AirTag μπορεί να είναι καθ’ οδόν

AirTag

Η νέα έκδοση υλικολογισμικού για σήμερα είναι η έκδοση 2.0.24 και διαθέτει τον αριθμό κατασκευής 2A24e. Η πιο πρόσφατη έκδοση του firmware της AirTag, μέχρι σήμερα, ήταν η 1.0.301 με αριθμό κατασκευής 1A301. Δεν είναι σαφές ποιες τροποποιήσεις θα φέρει η ενημέρωση, καθώς η Apple δεν έχει παράσχει σημειώσεις ενημέρωσης.

Η Apple κυκλοφόρησε το προηγούμενο firmware του ΑirTag στις 28 Απριλίου που σύμφωνα με την εταιρεία, βελτίωσε τον ανεπιθύμητο ήχο εντοπισμού για να μπορούν οι χρήστες να εντοπίζουν πιο εύκολα ένα άγνωστο AirTag.

Δείτε ακόμα: Νομοσχέδιο του Οχάιο αντιμετωπίζει το AirTag Stalking

Μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση υλικολογισμικού του AirTag σας ανοίγοντας την εφαρμογή Find My στο iPhone σας και επιλέγοντας την καρτέλα Items στην κάτω γραμμή πλοήγησης. Επιλέξτε το ΑirTag σας από τη λίστα των αντικειμένων και πατήστε το όνομά του. Αφού το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εμφανιστεί ο σειριακός αριθμός και η έκδοση υλικολογισμικού του ΑirTag σας. 

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει ενημέρωση του ΑirTag χειροκίνητα. Κρατήστε το AirTag κοντά στο iPhone σας και θα ενημερωθεί αυτόματα μετά από λίγο.

ενημέρωση

Δείτε επίσης: Αυστραλός φωτογράφος βρήκε τον κλεμμένο του εξοπλισμό μέσω AirTag

Η AirTag της Apple είναι μια μικρή, στρογγυλή συσκευή σε σχήμα δίσκου που μπορεί να προσαρτηθεί σε κλειδιά, πορτοφόλια, τσάντες, σακίδια ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θέλετε να παρακολουθείτε. Το ΑirTag χρησιμοποιεί το δίκτυο Find My για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα χαμένα σας αντικείμενα.

Το AirTag λειτουργεί αξιοποιώντας τη δύναμη των εκατοντάδων εκατομμυρίων συσκευών Apple που χρησιμοποιούνται ήδη σε όλο τον κόσμο. Όταν ένα ΑirTag χαθεί, οποιοσδήποτε με ένα iPhone ή iPad μπορεί να είναι στην εμβέλεια του AirTag και να το θέσει σε λειτουργία απώλειας. Αυτό κάνει το ΑirTag να εκπέμπει έναν ήχο που μπορεί να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη να το εντοπίσει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS