ΑρχικήinetΗ COSMOTE υλοποιεί δίκτυο SD-WAN για τη Euromedica

Η COSMOTE υλοποιεί δίκτυο SD-WAN για τη Euromedica

Υπερσύγχρονο δίκτυο SD-WAN (Software – Defined Wide Area Network) υλοποιεί η COSMOTE για τη Euromedica. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση εικονικής αρχιτεκτονικής WAN, που απευθύνεται σε εταιρείες με πολλαπλά σημεία παρουσίας. Με το SD-WAN, η Euromedica θα διαχειρίζεται κεντρικά και με ασφάλεια 30 σημεία παρουσίας της, εκσυγχρονίζοντας τις λειτουργίες της και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά της.

Δείτε επίσης: Payzy by COSMOTE: Ένας νέος κόσμος πληρωμών στο κινητό

COSMOTE Euromedica

Το SD-WAN είναι ένα δίκτυο που παρέχει υψηλή ασφάλεια, αδιάλειπτη συνδεσιμότητα και αξιοπιστία. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται απομακρυσμένα και κεντρικά όλα τα σημεία παρουσίας τους, να επιβλέπουν την απόδοση των εταιρικών εφαρμογών και να συνδέουν με ασφάλεια τους χρήστες μέσω κρυπτογράφησης. Επιπλέον, μέσω μιας κεντρικής πλατφόρμας ελέγχου, η κίνηση δεδομένων δρομολογείται αυτόματα με τον βέλτιστο, κατά περίπτωση, τρόπο, χωρίς καθυστερήσεις, με την αξιοποίηση συνδυασμού τεχνολογιών διασύνδεσης σταθερής και κινητής, όπως ΜPLS, Dedicated Internet Access και LTE.

Δείτε επίσης: Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE: ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για 30 υποτροφίες των 15.000€ – 25.000€

Η COSMOTE συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους SD-WAN vendors για να παρέχει σε κάθε επιχείρηση τις κατάλληλες λύσεις τεχνολογίας για τις δικές τους ανάγκες ψηφιακοποίησης.

Με την υλοποίηση δικτύου SD-WAN από την COSMOTE, η Euromedica προωθεί δυναμικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, επενδύοντας σε ένα αξιόπιστο, γρήγορο και ασφαλές δίκτυο, το οποίο της παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες συνδεσιμότητας, βέλτιστη εκμετάλλευση των εφαρμογών της, κεντρική διαχείριση, υψηλή ασφάλεια και προστασία των επιχειρησιακών δεδομένων. Χάρη στην κεντρική διαχείριση των διαγνωστικών της κέντρων και κλινικών, η Euromedica θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητά της, ενώ παράλληλα θα εξυπηρετεί πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια τους πελάτες της.

Δείτε επίσης: Για πρώτη φορά ασύλληπτες ταχύτητες 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber

Εκτός από την υλοποίηση του δικτύου, η COSMOTE ανέλαβε και τη διαχείριση και υποστήριξή του για 5 χρόνια. Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε αξιοποιώντας την τεχνολογία SD-WAN Fortinet.

O κ. Μιχάλης Σπανός, Γενικός Διευθυντής της Euromednet, εταιρείας Πληροφορικής του Ομίλου Euromedica, δήλωσε για τη συνεργασία αυτή: « H εταιρεία μας, στo πλαίσιo των συνεχών επενδύσεων και της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της, ενισχύεται σημαντικά και προχωρεί δυναμικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, εξασφαλίζοντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επίτευξη του στόχου».

Ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η υλοποίηση δικτύου SDWAN είναι ένα σημαντικό βήμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου Euromedica. Είναι ένα έργο που δείχνει τον δρόμο για τον εκσυγχρονισμό του κλάδου της Υγείας στη χώρα μας, με την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Ο Όμιλος ΟΤΕ, με τις υπερσύγχρονες ICT λύσεις COSMOTE και την εμπειρία που διαθέτει στον τομέα του IT Integration, αποτελεί συνεργάτη επιλογής κάθε επιχείρησης που θέλει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις που δημιουργεί η ψηφιακή εποχή».

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS