ΑρχικήinetΈνα δεύτερης γενιάς AirTag μπορεί να είναι καθ’ οδόν

Ένα δεύτερης γενιάς AirTag μπορεί να είναι καθ’ οδόν

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, το AirTag της Apple σημείωσε αρκετά καλές πωλήσεις, κάτι που θα μπορούσε να έχει θετικά αποτελέσματα για την εξέλιξή του. Αν και η εταιρεία δεν έχει δώσει πάρα πολλές πληροφορίες για το προϊόν από την κυκλοφορία του πριν από ένα χρόνο, οι πωλήσεις του αυξήθηκαν σταδιακά, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια δεύτερη γενιά του tracker.

Δείτε επίσης: Νομοσχέδιο του Οχάιο αντιμετωπίζει το AirTag Stalking

AirTag

Όπως μοιράστηκε ο Kuo σε ανάρτησή του στο Twitter, οι εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του AirTag έχουν φτάσει περίπου τα 20 εκατομμύρια και 35 εκατομμύρια μονάδες το 2021 και το 2022, αντίστοιχα.

«Το AirTag, το οποίο δεν έχει λάβει ιδιαίτερη προσοχή, σταδιακά αυξήθηκε σε πωλήσεις από την κυκλοφορία του. Οι εκτιμήσεις αποστολής του AirTag φτάνουν περίπου τα 20 εκ. και 35 εκ. μονάδες το 2021 και το 2022, αντίστοιχα. Εάν οι αποστολές AirTag συνεχίσουν να αυξάνονται, πιστεύω ότι η Apple θα αναπτύξει τη 2η γενιά του

Με αυτό κατά νου, θα μπορούσαμε να δούμε τελικά την ανακοίνωση μιας δεύτερης γενιάς. Αν και το AirTag προοριζόταν να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίζουν αντικείμενα όπως κλειδιά, ακουστικά, σακίδια πλάτης, αποσκευές κ.λπ., υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που κάποιοι το εκμεταλλευτήκαν αυτό το προϊόν για να παρακολουθήσουν και να ληστέψουν ανθρώπους.

Δείτε ακόμα: Αυστραλός φωτογράφος βρήκε τον κλεμμένο του εξοπλισμό μέσω AirTag

δεύτερης γενιάς

Από την αρχική κυκλοφορία του AirTag πριν από ένα χρόνο, η Apple έχει κάνει αρκετές βελτιώσεις μέσω ενημερώσεων υλικολογισμικού για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Η συσκευή παρακολούθησης αντικειμένων κάνει τώρα έναν ήχο πιο γρήγορα εάν βρεθεί μακριά από τον αρχικό κάτοχο ή ακόμα ειδοποιεί για ένα άτομο που μπορεί να φέρει AirTag που δεν του ανήκει.

Η Apple κυκλοφόρησε ακόμη και μια εφαρμογή Android για να βοηθήσει τους χρήστες smartphone να ανακαλύψουν σε ποιον ανήκει πραγματικά αυτό το AirTag και τους διδάσκει πώς να το απενεργοποιήσουν.

Δείτε επίσης: Εφαρμογή Android εντοπίζει την παρακολούθηση στα Apple AirTag

Για τη δεύτερη γενιά, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo δεν διευκρινίζει τι θα μπορούσε να ετοιμάζει η Apple. Για ένα νέο μοντέλο, η Apple θα μπορούσε να προσπαθήσει να διαθέτει εκ των προτέρων χαρακτηριστικά anti-stalking, πιο δυνατά ηχεία και ίσως τροποποιήσει τη σχεδίασή του, ώστε να μπορεί να προστεθεί σε προσωπικά αντικείμενα χωρίς πρόσθετο αξεσουάρ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS