ΑρχικήUpdatesWhatsApp ομαδικές κλήσεις: Τώρα μπορείτε να κάνετε σίγαση και να στείλετε μηνύματα...

WhatsApp ομαδικές κλήσεις: Τώρα μπορείτε να κάνετε σίγαση και να στείλετε μηνύματα σε συγκεκριμένους χρήστες

Το WhatsApp φέρνει νέες δυνατότητες στις ομαδικές κλήσεις επιτρέποντάς σας να κάνετε σίγαση και να στείλετε μηνύματα σε συγκεκριμένους χρήστες κατά τη διάρκεια της κλήσης.

WhatsApp ομαδικές κλήσεις σίγαση μηνύματα

Στα πλαίσια μια συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης της εφαρμογής, το WhatsApp κυκλοφόρησε αρκετές νέες δυνατότητες την περασμένη εβδομάδα. Μια από αυτές τις δυνατότητες του WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να βάλουν σε σίγαση (mute) άλλα άτομα κατά τη διάρκεια ομαδικών κλήσεων. Αυτή η λειτουργία είναι αρκετά χρήσιμη γιατί μπορούν να τεθούν σε σίγαση άτομα που ξεχνούν να το κάνουν μόνοι τους. Η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όμως, και στην περίπτωση που βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με κάποιον που είναι επίσης στην κλήση και δεν θέλετε να ακούτε ηχώ.

Δείτε επίσης: WhatsApp προειδοποίηση: Αλλάξτε αυτή την ρύθμιση άμεσα

Άλλες δημοφιλείς εφαρμογές τηλεδιάσκεψης, όπως το Zoom και το Microsoft Teams, επιτρέπουν στους οικοδεσπότες να θέσουν σε σίγαση όλους τους συμμετέχοντες (ή συγκεκριμένους), αλλά συνήθως δεν δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να θέσουν σε σίγαση όποιον θέλουν κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής κλήσης. Επομένως, αυτή η λειτουργία του WhatsApp θα μπορούσαμε να πούμε ότι προσφέρει περισσότερο έλεγχο κατά τη διάρκεια των ομαδικών κλήσεων και μπορεί να βοηθήσει στο να γίνουν οι κλήσεις πιο “ξεκούραστες”, ειδικά στις περιπτώσεις που συμμετέχουν πάρα πολλά άτομα και που συνήθως επικρατεί ένα χάος.

Δείτε επίσης: Hackers κλέβουν λογαριασμούς WhatsApp μέσω προώθησης κλήσεων

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, WhatsApp, όμως φέρνει και μια άλλη δυνατότητα. Επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα σε συγκεκριμένα άτομα ενώ βρίσκεστε σε μια ομαδική κλήση. Πρόκειται για ένα εξίσου χρήσιμο χαρακτηριστικό, το οποίο σας επιτρέπει να σχολιάσετε κάτι σχετικά με τη συνομιλία (ή και άσχετο) χωρίς να το ακούσουν ή να το δουν όλοι όσοι συμμετέχουν στην ομαδική κλήση. Επιπλέον, το WhatsApp κυκλοφορεί ένα νέο banner που θα σας ειδοποιεί όταν κάποιος νέος χρήστης συμμετέχει σε μια κλήση αφού έχει ήδη ξεκινήσει.

Πέρα από τις νέες δυνατότητες για τις ομαδικές κλήσεις, το WhatsApp ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μπορείτε πλέον να επιλέξετε ποιες επαφές θα μπορούν να βλέπουν στοιχεία, όπως φωτογραφία του προφίλ σας, about, και το last seen status σας που δείχνει πότε ήσασταν για τελευταία φορά ενεργός στην πλατφόρμα. Έτσι μπορείτε να κρατήσετε το προφίλ σας απόρρητο από οποιονδήποτε δεν θέλετε να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες 24/7.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Τερματίζει την υποστήριξη για iOS 10 και 11 στις 24 Οκτωβρίου

Τέλος, πριν από μερικές ημέρες, το WhatsApp έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες Android να μεταφέρουν το ιστορικό συνομιλιών τους στο iPhone. Πέρυσι, η εταιρεία είχε επιτρέψει τη δυνατότητα μεταφοράς από το iPhone στο Android.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS