ΑρχικήUpdatesXbox update: Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει

Xbox update: Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει

Το update Οκτωβρίου του Xbox τώρα κυκλοφορεί σε όλες τις κονσόλες, φέρνοντας μαζί της μια σειρά από νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας σίγασης των ήχων εκκίνησης, αλλαγής της έντασης της τηλεόρασής σας απευθείας από το guide της σειράς X|S και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Η Microsoft επιβεβαιώνει το νέο πλάνο Xbox Game Pass Friends & Family

Δείτε επίσης: Το Xbox ανανεώνει την οθόνη “My Games & Apps”

Το update Οκτωβρίου του Xbox, το οποίο είναι διαθέσιμο για λήψη σήμερα για το Xbox Series X|S και το Xbox One, προσθέτει μερικές υπέροχες νέες δυνατότητες και στις δύο κονσόλες. Αφού εγκατασταθεί η ενημέρωση, θα μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του ήχου της τηλεόρασής σας από το Xbox guide (μόνο για τη σειρά X|S), να θέσετε σε σίγαση τους ήχους εκκίνησης, να επιλέξετε ή να αλλάξετε το οικιακό Xbox από την κονσόλα σας και πολλά άλλα.

Η ενημέρωση Οκτωβρίου του Xbox είναι διαθέσιμη για λήψη για Xbox Series X|S και Xbox One

Η ενημέρωση προσθέτει μια νέα δυνατότητα HDMI-CEC στις κονσόλες Xbox Series X|S που σας επιτρέπει να αλλάζετε την ένταση του ήχου της τηλεόρασής σας απευθείας από το Xbox guide. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί Xbox στο χειριστήριό σας και να μεταβείτε στην ενότητα “Audio & music”, όπου θα δείτε κουμπιά για να αλλάξετε την ένταση της τηλεόρασής σας ή να τη σίγαση, εξαλείφοντας την ανάγκη να βρείτε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας που βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ σας.

Η Microsoft λέει ότι προσθέτει και μια δυνατότητα που ζητούσαν οι χρήστες. Τώρα θα μπορείτε να κάνετε σίγαση του ήχου εκκίνησης του Xbox που αναπαράγεται κάθε φορά που ενεργοποιείτε την κονσόλα σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Profile & system > Settings > General > Volume & audio output > Additional options και επιλέξτε Mute startup sounds. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις power chime από αυτήν τη σελίδα.

Επίσης, υπάρχουν νέες οθόνες ρύθμισης που διευκολύνουν την επιλογή και την αλλαγή της οικιακής κονσόλας σας κατά τη ρύθμιση ενός νέου Xbox, η Microsoft έχει ενημερώσει τα ονόματα των διαφορετικών λειτουργιών ενέργειας για να τις καταστήσει πιο σαφείς και έχει ενημερώσει το Xbox passkey και τα guest key names Xbox σε PIN Xbox και Xbox Guest PIN. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι μια γραμμή αναζήτησης έχει προστεθεί στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης της κονσόλας σας, διευκολύνοντας τη γρήγορη αναζήτηση στο Xbox Store.

Xbox update

Δείτε επίσης: Xbox: Ο Phil Spencer βλέπει θετικά την χρήση NFT στο gaming

Επίσης ενημερώνεται και η εφαρμογή Xbox για κινητά. Τώρα μπορείτε να περικόψετε το μήκος των Xbox gaming clips απευθείας στην εφαρμογή. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Library > Captures και επιλέξτε ένα από τα κλιπ σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να προσαρμόσετε την αρχή και το τέλος του κλιπ.

Πηγή πληροφοριών: trueachievements.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS