ΑρχικήUpdatesiOS 16.0.3: Κυκλοφόρησε και διορθώνει πολλά σφάλματα

iOS 16.0.3: Κυκλοφόρησε και διορθώνει πολλά σφάλματα

Η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση iOS 16.0.3, μια μικρή ενημέρωση η οποία φέρνει διορθώσεις για ορισμένα από τα σφάλματα που ταλαιπωρούν τους χρήστες μετά την κυκλοφορία του iOS 16. Η ενημέρωση iOS 16.0.3 ακολουθεί το iOS 16.0.2, το οποίο είχε επίσης διορθώσει κάποια σφάλματα στα μοντέλα iPhone 14.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση iOS 16.0.3 σε iPhone, μεταβαίνοντας στα Settings > General > Software Update. Ο αριθμός έκδοσης για τη νέα ενημέρωση είναι 20A392. Είναι διαθέσιμη για οποιοδήποτε iPhone που μπορεί να εκτελεί iOS 16 (iPhone 8 και νεότερα μοντέλα).

Δείτε επίσης: Οι νέες συσκευές της Apple που ενδέχεται να δούμε τον Οκτώβριο

Με την ενημέρωση iOS 16.0.3, η Apple αντιμετωπίζει αρκετά ζητήματα για τα οποία παραπονιούνται οι χρήστες iPhone κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων και συγκεκριμένα από την εγκατάσταση του iOS 16 και μετά.

Η νέα μικρή έκδοση φέρνει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις για τα παρακάτω:

  • Οι εισερχόμενες κλήσεις και οι ειδοποιήσεις εφαρμογών ενδέχεται να καθυστερούν ή να μην παραδίδονται σε iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max
  • Παρατηρούνται καθυστερήσεις στο άνοιγμα της κάμερας και αλλαγές μεταξύ των λειτουργιών στο iPhone 14 Pro και στο iPhone 14 Pro Max
  • Παρατηρείται χαμηλή ένταση μικροφώνου κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων CarPlay σε μοντέλα iPhone 14
  • Το Mail διακόπτεται κατά την εκκίνηση μετά τη λήψη ενός email με κακή μορφή

Δείτε επίσης: Το Apple Music έχει πλέον πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια

Apple iOS 16.0.3

Αυτά είναι μερικά από τα ζητήματα που αντιμετωπίζονται με την έκδοση iOS 16.0.3. Το σφάλμα στο CarPlay έκανε τους χρήστες iPhone 14 Pro και Pro Max να βιώσουν χαμηλά επίπεδα έντασης όταν προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν τηλεφωνική κλήση hands-free σε ένα όχημα. Το άτομο που έκανε την κλήση ακουγόταν σαν να μιλάει πολύ σιγά ή από μακριά, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να ακουστεί.

Όσον αφορά το πρόβλημα της κάμερας, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν καθυστερήσεις έως και τεσσάρων ή πέντε δευτερολέπτων πριν αρχίσει να λειτουργεί η εφαρμογή Κάμερα.

Δείτε επίσης: iOS 16.1 & iPadOS 16.1: Τι φέρνουν οι νέες εκδόσεις beta;

Υπήρξε επίσης ένα επίμονο πρόβλημα με το τρεμόπαιγμα της οθόνης, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τη νέα ενημέρωση.

Το iOS 16.0.3 πιθανότατα θα ακολουθηθεί από το iOS 16.1, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με το iPadOS 16.1 στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS