ΑρχικήHow ToΛερώθηκε το ηχείο του κινητού σας; Δείτε πώς θα το καθαρίσετε στο...

Λερώθηκε το ηχείο του κινητού σας; Δείτε πώς θα το καθαρίσετε στο σπίτι

Είτε διαθέτετε μία συσκευή Android είτε μία συσκευή iPhone, οι μικρές εσοχές της όπως το ηχείο ή οι θύρες μπορούν εύκολα να γεμίσουν σκόνη και βρωμιά. Εάν το ηχείο του τηλεφώνου σας έχει αρχίσει να ακούγεται λίγο πιο πνιχτό ή βλέπετε λίγη βρωμιά γύρω από τις άκρες του, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να το καθαρίσετε. Και ευτυχώς για εσάς, υπάρχουν μερικά χρήσιμα εργαλεία καθαρισμού που τα έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Δείτε επίσης: Poco X4 Pro 5G: Το πρώτο κινητό με κάμερα 108 megapixel

ηχείο

Η κολλητική ταινία είναι εκπληκτικά ευέλικτη και είναι ιδανική για να απομακρύνει τη σκόνη και τη βρωμιά από το ηχείο του τηλεφώνου σας. Κόψτε ένα κομμάτι, περάστε το γύρω από το δάχτυλό σας και στη συνέχεια ταμπονάρετε απαλά την σχισμή του ηχείου του τηλεφώνου σας.

Το Blu Tack ή οποιοσδήποτε άλλος κολλητικός στόκος, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να απομακρύνετε τη σκόνη από τα ηχεία του τηλεφώνου σας. Ενώ η κολλητική ταινία αποτυγχάνει να μπει μέσα στις μικροσκοπικές τρύπες, ο κολλητικός στόκος θα μεταμορφωθεί στο σωστό σχήμα, επιτρέποντάς του να αφαιρέσει τη βρωμιά βαθύτερα μέσα στο ηχείο.

Δείτε ακόμα: Oι πωλήσεις smartphones 5G ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις πωλήσεις smartphones 4G

Ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε Blu Tack ή στόκο για να καθαρίσετε το τηλέφωνό σας, καθώς αν το σπρώξετε πολύ βαθιά μπορεί να κολλήσει μέσα, προκαλώντας μεγαλύτερο πρόβλημα.

καθαρίσετε

Οι μπατονέτες αποτελούν μια ακόμα καλή εναλλακτική για τα σφουγγάρια που βρίσκονται στα επαγγελματικά κιτ καθαρισμού τηλεφώνων. Χρησιμοποιήστε μία στεγνή μπατονέτα για να αφαιρέσετε την επιφανειακή σκόνη και εφαρμόστε ένα καθαριστικό με οινόπνευμα για να αφαιρέσετε την πιο επίμονη βρωμιά.

Δείτε επίσης: Google Maps: Φέρνουν στο smartphone σας τη λειτουργία ‘time travel’

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, για να αφαιρέσετε τη σκόνη και τη βρωμιά από τα ηχεία του τηλεφώνου σας, είναι μια οδοντόβουρτσα ή ένα μεσοδόντιο βουρτσάκι που μπορεί να εισχωρήσει και στον μικρότερο χώρο. Χρησιμοποιήστε το στην σχισμή του ηχείου σας και απομακρύνετε προσεκτικά τη βρωμιά. Προσέξτε να μην πιέσετε τις τρίχες πολύ δυνατά και θυμηθείτε ότι προσπαθείτε να αφαιρέσετε τη βρωμιά και όχι να την σπρώξετε πιο βαθιά. Τα μεσοδόντια βουρτσάκια μπορούν επίσης να φανούν χρήσιμα για τον βαθύ καθαρισμό ανάμεσα στα πλήκτρα του πληκτρολογίου του υπολογιστή σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS