ΑρχικήUpdatesΗ εφαρμογή Wallet πλέον υποστηρίζει Apple Account Cards στο iOS 15.5

Η εφαρμογή Wallet πλέον υποστηρίζει Apple Account Cards στο iOS 15.5

Η Apple φαίνεται να έχει ενημερώσει πρόσφατα την εφαρμογή Wallet για να επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν μια Apple Account Card, η οποία εμφανίζει το πιστωτικό υπόλοιπο της Apple που σχετίζεται με ένα Apple ID.

Δείτε επίσης: Apple: Συζητά με την Electronic Arts (EA) για μια πιθανή εξαγορά;

Wallet Apple Account

Εάν λάβετε μια δωροκάρτα App Store ή Apple Store, για παράδειγμα, αυτή προστίθεται σε έναν λογαριασμό Apple που ήταν προηγουμένως ορατός στις εφαρμογές App Store και Apple Store. Από σήμερα, το υπόλοιπο του λογαριασμού Apple μπορεί να προστεθεί και σε μια νέα κάρτα στην εφαρμογή Wallet.

Δείτε επίσης: Apple Music για φοιτητές: Σε αρκετές χώρες αυξάνεται η τιμή συνδρομής

Για να προσθέσετε την κάρτα, ανοίξτε την εφαρμογή Wallet και στην ενότητα “Available Cards”, πατήστε “Add Apple Account”. Εφόσον έχετε υπόλοιπο λογαριασμού Apple, θα μπορείτε να προσθέσετε την κάρτα.

Wallet Apple Account

Μόλις προστεθεί, μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας Apple απευθείας από την εφαρμογή Wallet και να το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε προϊόντα, εφαρμογές, παιχνίδια και μουσική της Apple. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως οποιαδήποτε άλλη κάρτα στην εφαρμογή Wallet όταν βρίσκεστε σε ένα Apple Store.

Η κάρτα λογαριασμού Apple αντικαθιστά το iTunes Pass το οποίο ήταν ένα πάσο που μπορούσαν να προσθέσουν οι χρήστες στην εφαρμογή Wallet για να ελέγξουν το υπόλοιπο Apple ID τους. Το πάσο είχε έναν κωδικό QR που επέτρεπε στους πελάτες να αγοράζουν προϊόντα στα καταστήματα λιανικής της Apple.

Δείτε επίσης: Το στέλεχος της Apple που παραιτήθηκε λόγω της πολιτικής επιστροφής στο γραφείο εντάσσεται στην Google

Η Apple Account Card μπορεί να προστεθεί σε συσκευές με iOS 15.5 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS