ΑρχικήinetWhatsApp groups: Σε λίγο θα μπορείτε να αποχωρείτε «σιωπηλά»

WhatsApp groups: Σε λίγο θα μπορείτε να αποχωρείτε «σιωπηλά»

WhatsApp groups: Το WhatsApp εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να αποχωρούν «σιωπηλά» από τις ομαδικές συνομιλίες που φιλοξενούνται από την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων αντί να ειδοποιούνται όλα τα μέλη της ομάδας όταν το κάνουν.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Έρχεται το chatting σε πολλαπλά τηλέφωνα και tablet

WhatsApp groups

Εάν επιλέξετε να αποχωρήσετε από μια ομάδα στο WhatsApp η οποία σας βομβαρδίζει με ειδοποιήσεις ή δεν σας ενδιαφέρει, η εφαρμογή θα δημοσιεύσει μια ειδοποίηση που δεν θα μπορεί να δει κανένας στη συνομιλία. Πιθανότατα δεν είναι μεγάλη υπόθεση στις περισσότερες περιπτώσεις… εκτός αν πρόκειται για μια ομάδα με συγγενείς ή φίλους που έχουν την τάση να ρωτούν γιατί φύγατε. Σύμφωνα με το WABetaInfo, το WhatsApp εργάζεται σε μια επερχόμενη λειτουργία που θα μπορούσε να αποτρέψει τις άβολες αντιπαραθέσεις, επιτρέποντάς σας να βγείτε από τις ομάδες χωρίς να δημοσιεύεται μια ειδοποίηση που θα μπορούν όλοι να δουν.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Απόκρυψη του status ‘last seen’ από συγκεκριμένες επαφές

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή θα εξακολουθεί να ειδοποιεί τους διαχειριστές της ομάδας ότι αποχωρείτε όταν η δυνατότητα γίνει διαθέσιμη, αλλά όλοι οι άλλοι δεν θα το γνωρίζουν αν δεν τους το πείτε εσείς. Το WABetaInfo αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη λειτουργία όταν η Meta συζήτησε τον πειραματισμό για την λειτουργία Communities, την οποία οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να συνδυάσουν ξεχωριστές ομαδικές συνομιλίες “κάτω από μια ομπρέλα με μια δομή που τους ταιριάζει”. Τώρα, στην δημοσίευση εμφανίζεται και ένα screenshot του WhatsApp beta σε desktop που εμφανίζει μια προτροπή εξόδου που λέει: “Only you and group admins will be notified that you left the group.” Ας ελπίσουμε ότι η λειτουργία θα κυκλοφορήσει και για το WhatsApp σε κινητά όταν γίνει διαθέσιμη σε desktop.

WhatsApp groups
WhatsApp groups

Δείτε επίσης: WhatsApp: Πώς να διαγράψετε μια επαφή

Και σε περίπτωση που δεν θέλετε συγκεκριμένες επαφές να σας προσθέσουν ξανά ή να σας προσθέσουν σε άλλη ομαδική συνομιλία μαζί τους, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να τις αποκλείσετε από το να το κάνουν. Κάτω από τις ρυθμίσεις απορρήτου στον λογαριασμό σας, μπορείτε να επιλέξετε τα άτομα που μπορούν να σας προσθέσουν σε ομάδες, με τις επιλογές να είναι “Everyone,” “My Contacts” και “My contacts except…” τα άτομα που εξαιρείτε.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS