ΑρχικήReviewsDesignCap, ένα "Digital Graphic Design Tool"

DesignCap, ένα “Digital Graphic Design Tool”

Με την υψηλή παραγωγή οπτικού περιεχομένου, έχουν εμφανιστεί πολλά εργαλεία που μας επιτρέπουν να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας οπτικό υλικό (visual material) πολύ εύκολα. Μέσα σε αυτά τα productivity tools βρίσκεται και το DesignCap, ένα εργαλείο που είναι πολύ πρακτικό και πολύ σαφές όσον αφορά στο interface του, κάνοντας διαθέσιμη μια σειρά επιλογών για digital graphic design, για χρήστες που σχεδιάζουν χωρίς να είναι graphic designers.

Δείτε επίσης: Disney Avatar 2: Ανακοινώθηκε ο τίτλος και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Τι είναι το DesignCap;

Το DesignCap είναι ένα online “graphic design creation” site, που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος δωρεάν. Μέσω αυτού του site, ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του φτιάχνοντας cool σχέδια, χωρίς να χρειάζεται να κατανοήσει τα design skills. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν πολλά templates που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από την PearlMountain, η οποία από το 2006 έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη graphic design software. Η PearlMountain προσπαθεί να βοηθήσει τους χρήστες να επεξεργαστούν εύκολα φωτογραφίες και να δημιουργήσουν graphic designs. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σύρετε και να κάνετε κάποια κλικ και να προσαρμόστε μερικά στοιχεία διακόσμησης όπως χρειάζεται, ώστε να προκύψει ένα ελκυστικό σχέδιο.

DesignCap Graphic Design

Γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το DesignCap;

Θέλετε να μάθετε γιατί πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το graphic design maker site; Υπάρχουν μερικοί λόγοι που μπορείτε να λάβετε υπόψη.

1. Δωρεάν εγγραφή

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το site, πρέπει απλώς να κάνετε μια εγγραφή. Δεν υπάρχει χρέωση για τη δημιουργία λογαριασμού. Φυσικά, στην δωρεάν έκδοση υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Για παράδειγμα, για αυτόν τον δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να ανεβάσετε το πολύ 5 εικόνες το μήνα και μπορείτε να τις κατεβάσετε μόνο σε μορφή jpg. Ωστόσο, αν είναι μόνο για δραστηριότητες blogging και θέλετε ένα σχέδιο που να είναι λίγο διαφορετικό και όχι για εμπορικούς σκοπούς, αυτό είναι αρκετό.

Δείτε επίσης: Το Reddit ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο αναζήτησης σχολίων

Ωστόσο, εάν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα προνόμια, μπορείτε απλώς να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας σε Basic ή Plus account. Θα λάβετε απεριόριστα templates, stock icons και modules για λογαριασμούς Basic και Plus. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε σχέδια σε PNG και PDF formats, ώστε η ανάλυση της εικόνας να είναι καλύτερη από τις δωρεάν. Η διαφορά είναι ότι στο Basic account σας μπορείτε να ανεβάσετε μόνο εικόνες και να αποθηκεύσετε 100 designs, ενώ στο Plus account μπορεί να είναι έως και 1.000 designs. Επίσης, για το Plus account, μπορείτε να ανεβάσετε γραμματοσειρές.

DesignCap Graphic Design

2. Εύκολο στη χρήση

Το DesignCap είναι πολύ εύκολο στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους. Τα graphic designs μπορούν να δημιουργηθούν σε λίγα μόνο λεπτά. Χρειάζονται απλά μερικές τροποποιήσεις στο υπάρχον template, έτσι ώστε να γίνει ένα ωραίο σχέδιο. Σε αντίθεση με τις εφαρμογές design που απαιτούν δεξιότητες, τα design websites όπως αυτό, παρέχουν προσαρμοσμένα templates.

3. Εξοικονομήστε χρόνο και κόστος

Αρχικά, δεν ήμουν εξοικειωμένος με online graphic design sites και κάποτε παρήγγειλα ένα logo από έναν ειδικό. Για ένα logo, ξόδεψα 500 $ εκείνη τη στιγμή. Τώρα με αυτόν τον διαδικτυακό ιστότοπο, μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας logo. Μπορούμε να είμαστε πιο ελεύθεροι να εκφραζόμαστε και να είμαστε δημιουργικοί και φυσικά να φτιάξουμε ένα logo που να είναι “πολύ δικό μας”.

Δείτε επίσης: Τα νέα εργαλεία της Google θα βοηθήσουν τις εταιρείες logistics

4. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση

Σε αντίθεση με τις εφαρμογές που απαιτούν εγκατάσταση, το DesignCap μπορεί απλά να ανοίξει μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στον υπολογιστή σας. Επειδή είναι web-based, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στους λογαριασμούς μας από οπουδήποτε, χωρίς να περιοριζόμαστε σε έναν προσωπικό υπολογιστή στο σπίτι. Επομένως, μην ανησυχείτε αν χρειάζεστε ένα design που έχει δημιουργηθεί οποιαδήποτε στιγμή.

εργαλείο Graphic Design

Ξεκινώντας το design με το DesignCap

Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη δημιουργία designs με το DesignCap, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο. Απλώς επιλέξτε να εγγραφείτε με το Google account σας και, στη συνέχεια, συμπληρώστε τη φόρμα. Όταν το κάνετε, επιβεβαιώστε τον λογαριασμό μέσω email. Έτσι, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε. Εύκολο;

Κλείσιμο

Αναμφίβολα, το DesignCap είναι ένα από τα δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ που προτείνονται για όλους τους επαγγελματίες αλλά και γι’ αυτούς που μαθαίνουν να ασχολούνται με το digital graphic design.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS