ΑρχικήUpdatesRay-Ban Stories: Το software update προσθέτει υποστήριξη Facebook Messenger

Ray-Ban Stories: Το software update προσθέτει υποστήριξη Facebook Messenger

Τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Stories έχουν τη δυνατότητα να σας επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα από το Facebook Messenger απευθείας από το πρόσωπό σας, σύμφωνα με μια ανάρτηση που έκανε ο Mark Zuckerberg την Τετάρτη. Λέει ότι τα χαρακτηριστικά που κυκλοφορούν είναι μόνο η αρχή για το προϊόν, το οποίο κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Luxottica.

Δείτε επίσης: Facebook: Διακόπτει τις λειτουργίες επτά εταιρειών κατασκοπείας επί πληρωμή

Ray-Ban Stories

Ο Zuckerberg λέει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ενσωματωμένα μικρόφωνα, ηχεία και βοηθό των γυαλιών Ray-Ban Stories για να στέλνετε μηνύματα, να διαβάζετε μηνύματα σε εσάς και να πραγματοποιείτε ηχητικές κλήσεις χρησιμοποιώντας το Facebook Messenger. Επίσης, υποσχέθηκε ότι ακόμη περισσότερες ενημερώσεις θα έρθουν το 2022.

Δείτε επίσης: Βετεράνος του Facebook: Για την παραπληροφόρηση ευθύνονται «μεμονωμένοι άνθρωποι»

Η προσθήκη της δυνατότητας χρήσης των Ray-Ban Stories ως συσκευή επικοινωνίας τα καθιστά σημαντικά πιο χρήσιμα ως ένα αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί. Το κύριο σημείο πώλησης των γυαλιών είναι ότι βάζουν μια κάμερα στο πρόσωπό σας, αλλά όταν πρωτοκυκλοφόρησαν δεν ήταν κάτι παραπάνω από αυτό. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον βοηθό για να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες και τα γυαλιά θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως ασύρματα ακουστικά, αλλά πέρα ​​από αυτό δεν υπήρχαν πολλές έξυπνες λειτουργίες.

Ray-Ban Stories

Δείτε επίσης: Facebook: Συνομιλία με τους χρήστες που δεν μπορούν να συνδεθούν

Η ενημέρωση θα σας προσφέρει και κάποιες άλλες βελτιώσεις εάν χρησιμοποιείτε τα Stories ως headphones – ο Zuckerberg λέει ότι τώρα θα μπορείτε να ελέγχετε την ένταση και να παρακολουθείτε την αναπαραγωγή με τη φωνή σας, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το touchpad που είναι ενσωματωμένο στα καρέ.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS