ΑρχικήinetDell, Intel και Nvidia συνεργάζονται σε ένα metaverse για επαγγελματίες

Dell, Intel και Nvidia συνεργάζονται σε ένα metaverse για επαγγελματίες

Η Dell, η Nvidia και η Intel εργάζονται μαζί σε νέα εργαλεία για να βοηθήσουν τους σχεδιαστές και τους δημιουργικούς να συνεργάζονται σε τρισδιάστατα εικονικά περιβάλλοντα.

Δείτε επίσης: Η Microsoft επεκτείνει το “enterprise metaverse” με το Mesh for Teams

Η βάση είναι το λεγόμενο Omniverse της Nvidia, κατασκευασμένο για συνεργασία σχεδιασμού και φυσική ακριβή προσομοίωση. Σε αντίθεση με τα σχέδια της Meta για το metaverse, η εστίαση εδώ μοιάζει περισσότερο με το HoloLens της Microsoft.

Η Nvidia λέει ότι τα εργαλεία της Omniverse φέρνουν μια συλλογή από δημοφιλείς εφαρμογές σε έναν τρισδιάστατο χώρο, διευκολύνοντας τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ σχεδιαστών, ερευνητών, μηχανικών και άλλων. Στην ουσία, είναι το metaverse για την επιχείρηση.

Τώρα, η Dell βοηθά στη δημιουργία διευρυμένων δυνατοτήτων στο Omniverse της Nvidia, εστιάζοντας συγκεκριμένα στα κέντρα δεδομένων για να δώσει στο προϊόν περισσότερη ισχύ.

Δείτε επίσης: Το Metaverse είναι ένα δίλημμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Η Dell το αποκαλεί “Dell Validated Design for VDI with NVIDIA Omniverse”, το οποίο δεν είναι το πιο συναρπαστικό όνομα, αλλά ίσως αρμόζει σε εταιρικό λογισμικό.

Σύμφωνα με την Dell, η συνεργασία σημαίνει ότι οι χρήστες του Omniverse μπορούν να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο έως και 23% πιο γρήγορα, τουλάχιστον όσον αφορά τους χρόνους φόρτωσης. Η Dell φέρνει και τα VMware smarts στο πάρτι, παράλληλα με κάποια συγκεκριμένη υποδομή που έχει κατασκευαστεί με τη Nvidia.

Dell Intel Nvidia

Τι γίνεται όμως με την Intel; Ο γίγαντας των τσιπ δίνει στο έργο της Dell και της Nvidia κάποια βαρύτητα για τους ερευνητές τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιούν τα εργαλεία cnvrg.io. Οι επιστήμονες δεδομένων μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία, που είναι χτισμένα στην πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της Dell, για να εργαστούν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Δείτε επίσης: Facebook metaverse: Ανοίγει την εφαρμογή εικονικού κόσμου για όλους στις Η.Π.Α.

Ουσιαστικά, λοιπόν, η συνεργασία μεταξύ Dell, Nvidia και Intel είναι το υπόβαθρο ενός νέου «metaverse» για δουλειά, μια ιδέα που αναπτύσσεται συνεχώς.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS