ΑρχικήgamingDestiny 2: The Witch Queen - Τι φέρνει το update που θα...

Destiny 2: The Witch Queen – Τι φέρνει το update που θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου

H Bungie ανέβασε πρόσφατα στο blog της λεπτομέρειες για το καινούριο overhaul όπλων που θα κάνει στο The Witch Queen: Destiny 2 με το καινούριο update που θα κάνει στις 22 Φεβρουαρίου. Το update περιλαμβάνει crafting όπλων και ένα νέο είδος perk αποκαλούμενο Origin, όπως και άλλες μικρές αλλαγές αργότερα μέσα στον μήνα.

Οι παίχτες θα μπορούν να φτιάξουν καινούρια όπλα από το μηδέν καθώς θα προστεθεί μία νέα τοποθεσία το Enclave. Το Enclave θα είναι προσβάσιμο στα πρώτα δύο missions του expansion. Αρχικά οι Guardians θα ξεκινήσουν με τη δημιουργία του πρώτου τους Glaive, ενός νέου είδους όπλου που περιλαμβάνεται στο expansion. Στην συνέχεια το Enclave θα απελευθερώνει τους παίχτες στον γαλαξία επιτρέποντας τους να φτιάχνουν τα δικά τους όπλα.

Destiny 2 νέο overhaul όπλων στο The Witch Queen
Destiny 2 νέο overhaul όπλων στο The Witch Queen

Επίσης θα προστεθεί ένα νέο αντικείμενο, το Pattern, το οποίο είναι blueprint για την κατασκευή όπλων. Αφού οι παίκτες αποκτήσουν το Pattern, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ξανά και ξανά, φτιάχνοντάς το ή τροποποιώντας τα ήδη υπάρχοντα όπλα. Αυτά τα Patterns θα τα αποκτάει ο παίκτης μέσα από quests και δραστηριότητες.

Για να μπορούν οι Guardians να ξεκλειδώσουν καινούρια perks και traits και να τα εφαρμόσουν στα όπλα τους, θα πρέπει να βρίσκουν όπλα Deepsight Resonance. Τα καινούρια αυτά όπλα έρχονται με δικά τους διαφορετικά quest και αν ο παίκτης τα χρησιμοποιεί στο παιχνίδι τότε θα αποκτά το essence τους για να μπορεί να το εφαρμόσει πάνω στο όπλο.

Πρόταση:Η FTC διερευνά τη συμφωνία μεταξύ Microsoft και Activision Blizzard

Επιπρόσθετα, ο παίχτης θα μπορεί να επεξεργαστεί τα cosmetics των όπλων του με τα Mementos. Το πρώτο Memento εμφανίζεται στο Gambit και αργότερα στο Trials of Osiris και στο Grandmaster Nightfalls. Η Bungie σκοπεύει να το εισάγει και σε δραστηριότητες αργότερα μέσα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το crafting να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Πέρα από αυτό, κάθε όπλο στο The Witch Queen θα έχει και ένα τρίτο perk το Origin, το οποίο θα χρησιμοποιείται περιστασιακά σε συγκεκριμένες δραστηριότητες. Κάποια όπλα θα έχουν πάνω από ένα Origin ωστόσο ο παίκτης θα μπορεί να έχει ενεργό μόνο ένα τη φορά.

Destiny 2 νέο overhaul όπλων στο The Witch Queen
Destiny 2 νέο overhaul όπλων στο The Witch Queen
Η Bungie έδωσε μερικά παραδείγματα των 14 αναμενόμενων Origins, συμπεριλαμβανομένων ειδικών perks για κατασκευαστές όπλων:
  • Alacrity (Trials of Osiris): Αποκτήστε αυξημένο reload, stability, aim assist και range όταν είστε το μόνο ζωντανό μέλος της ομάδας σας ή όταν παίζετε μόνοι.
  • Stunning Recovery (Nightfalls): Όταν κάνετε stun έναν champion, γεμίζει ένα κομμάτι του γεμιστήρα σας και έχετε health regeneration για σύντομο χρονικό διάστημα.
  • One Quiet Moment (Crucible): Κερδίστε αυξημένο reload speed όταν είστε εκτός μάχης.
  • Vanguard’s Vindication (Strikes): Τα τελευταία χτυπήματα με αυτό το όπλο δίνουν μικρή ποσότητα health.
  • Suros Synergy (Suros foundry): Ξαναγεμίζοντας τον γεμιστήρα, το όπλο αποκτά καλύτερο handling και μειώνει το flinch για μικρό χρονικό διάστημα.
  • Häkke Breach Armaments (Häkke foundry): Αυτό το όπλο κάνει μεγαλύτερη ζημιά σε οχήματα, πύργους, barricades και Stasis crystals.
  • Omolon Fluid Dynamics (Omolon foundry): Αυτό το όπλο έχει αυξημένη ταχύτητα reload και καλύτερη σταθερότητα για το πρώτο μισό του γεμιστήρα.
  • Veist Stinger (Veist foundry): Σε αυτό το όπλο κάθε φορά που κάνει ζημιά υπάρχει πιθανότητα να γεμίσει ένα κομμάτι του γεμιστήρα.

Πρόταση: Samsung: Έρχονται οι πρώτες gaming οθόνες με υποστήριξη HDR10+

Αφού αυτά τα perks προστίθενται στα άλλα δύο damage\utility perks, τα όπλα στο The Witch Queen θα είναι αδιαμφισβήτητα πιο δυνατά από τα προηγούμενα. Συμπληρωματικά, η Bungie θα τροποποιήσει και archetypes και Exotics όπλων, με την μεγαλύτερη αλλαγή να γίνεται στα Exotic primary όπλα που θα κάνουν 40% περισσότερη ζημιά σε χαμηλόβαθμους αντιπάλους.

Ανακεφαλαιώνοντας, η Bungie θα κάνει το Destiny 2 ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι με αυτές τις αλλαγές και μας κάνει να ανυπομονούμε για το επόμενο update.

Πηγή: polygon.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS