ΑρχικήinetGoogle: Η επιστροφή στα γραφεία αναβάλλεται ξανά

Google: Η επιστροφή στα γραφεία αναβάλλεται ξανά

Η Google αλλάζει ξανά το πρόγραμμά της σχετικά με την επιστροφή των υπαλλήλων στα γραφεία, καθώς η νέα μετάλλαξη του COVID-19, Omicron, δημιουργεί ανησυχία σχετικά με την εξέλιξη του ιού. Η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι η επιστροφή θα γινόταν στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ωστόσο αναφέρει τώρα ότι θα υπάρξει καθυστέρηση λόγω της κατάστασης.

Δείτε επίσης: Hackers εκμεταλλεύονται τη μετάλλαξη Omicron για phishing επιθέσεις

Google επιστροφή γραφεία

Η Google φέρεται να έστειλε ένα email στους υπαλλήλους την Πέμπτη, στο οποίο ανέφερε ότι τα διάφορα γραφεία μπορούν να λάβουν αποφάσεις για την επιστροφή των υπαλλήλων, με βάση τα μέτρα και τις συνθήκες που ισχύουν σε κάθε περιοχή σε σχέση με τον COVID-19.

Τόσο η Google όσο και άλλες γνωστές τεχνολογικές εταιρείες έχουν αλλάξει πολλές φορές το χρονοδιάγραμμα επιστροφής στα γραφεία, καθώς ο κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται και νέες μεταλλάξεις εμφανίζονται.

Δείτε επίσης: Omicron Cryptocurrency: Αύξηση 716% λόγω του κοινού ονόματος με τη νέα παραλλαγή COVID-19

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Google, η εταιρεία θα περιμένει μέχρι το νέο έτος για να αξιολογήσει πότε θα γίνει η επιστροφή στα γραφεία. “Θα καθορίσουμε πότε τα γραφεία θα ανοίξουν ξανά και θα ξεκινήσουν την υβριδική εργασία με βάση τις τοπικές συνθήκες, οι οποίες είναι αρκετά διαφορετικές. Στόχος μας είναι να παρέχουμε περισσότερες επιλογές και ευελιξία. Δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο γραφείο όσοι υπάλληλοι θέλουν, όταν αυτό θα είναι δυνατό, ενώ επιτρέπουμε σε όσους δεν είναι έτοιμοι (για την επιστροφή), να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι“.

Google COVID-19 Omicron

Η Google είπε στο email ότι άνοιξε ξανά με ασφάλεια περισσότερο από το 90% των γραφείων στις ΗΠΑ και σχεδόν το 40% των υπαλλήλων πηγαίνει ήδη εκεί. Όταν αρχίζουν να επιστρέφουν και άλλοι υπάλληλοι, θα τους δοθεί μια μεταβατική περίοδος 30 ημερών για να συνηθίσουν ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας. Η εταιρεία απαιτεί από τους περισσότερους υπαλλήλους να βρίσκονται στο γραφείο τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Η Apple ενισχύει τον αγώνα καταπολέμησης του HIV με νέα προϊόντα

Άλλες μεγάλες εταιρείες έχουν επίσης ανακοινώσει ότι η επιστροφή στα γραφεία θα καθυστερήσει κι άλλο. Η Apple καθυστερεί την υποχρεωτική επιστροφή τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο.

Πηγή: www.sfchronicle.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS