ΑρχικήyoutubeOmicron Cryptocurrency: Αύξηση 716% λόγω του κοινού ονόματος με τη νέα παραλλαγή...

Omicron Cryptocurrency: Αύξηση 716% λόγω του κοινού ονόματος με τη νέα παραλλαγή COVID-19

Το Omicron είναι το όνομα που δόθηκε στην πιο πρόσφατη παραλλαγή του COVID-19, που ανακαλύφθηκε στη Νότια Αφρική. Omicron, όμως, είναι και το όνομα ενός cryptocurrency, η αξία του οποίου αυξήθηκε πάνω από 700% χάρη σε αυτή τη σύμπτωση.

Omicron Cryptocurrency

Αυτά μπορεί να είναι καλά ή κακά νέα, ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς.

Το cryptocurrency είδε αυτή την τεράστια αύξηση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μετά την ανακοίνωση του ΠΟΥ σχετικά με το όνομα της νέας παραλλαγής του ιού.

Δείτε επίσης: Καμπάνια Discord malware στοχεύει κοινότητες crypto και NFT

Omicron Cryptocurrency: Τελικά τα ονόματα έχουν μεγάλη σημασία

Το Omicron (OMIC), ένα cryptocurrency που αυτοπροσδιορίζεται ως decentralized reserve currency protocol διαθέσιμο στο Arbitrum Network, άρχισε να δίνει χαρά στους κατόχους του γύρω στο μεσημέρι της 27ης Νοεμβρίου, όταν η αξία του ξεπέρασε τα $70 και ανέβηκε στα $187 σε λιγότερο από μισή ώρα.

Αργότερα, έγινε κάτι τρελό, αφού το token έφτασε περίπου 242 $.Όσοι περίμεναν κι άλλο, ανταμείφθηκαν, αφού την επόμενη μέρα, το Omicron έφτασε για λίγο και τα $430.

Από εκείνο το σημείο, το token έπεσε στα $260, αν και αργότερα η αξία του ανέβηκε ξανά. Καθόλου άσχημα για ένα cryptocurrency που μοιράζεται το ίδιο όνομα με τη νέα παραλλαγή ενός θανατηφόρου ιού.

Το Omicron cryptocurrency είναι η απόδειξη ότι τα ονόματα μερικές φορές έχουν μεγάλη σημασία, αν λάβουμε υπόψη τη στιγμή που ανέβηκε η αξία του αλλά και το γεγονός ότι το Bitcoin και άλλα μεγάλα cryptocurrencies άρχισαν να καταρρέουν λόγω του φόβου για έξαρση του COVID.

Μάθετε περισσότερα: Bitcoin και άλλα crypto καταρρέουν στο φόβο της έξαρσης του COVID-19

COVID-19 παραλλαγή Omicron
Omicron Cryptocurrency: Αύξηση 716% λόγω του κοινού ονόματος με τη νέα παραλλαγή COVID-19

Το token δημιουργήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου στο Arbitrum Network.

Όμως λίγες εβδομάδες αργότερα, ο ΠΟΥ αποφάσισε να ονομάσει ένα νέο στέλεχος του COVID-19 με ένα γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου και έκτοτε οι αγορές τρελάθηκαν.

Δείτε επίσης: Εμβόλια Covid-19 για παιδιά: Η παραπληροφόρηση ξεκίνησε!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο COVID-19 επηρεάζει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την crypto αγορά. Κάτι παρόμοιο συνέβη στις πρώτες μέρες εμφάνισης του κορωνοϊού, όταν οι άνθρωποι έσπευσαν να αγοράσουν cryptocurrencies και NFTs, ενώ πολλοί άρχισαν να βάζουν στοιχήματα σχετικά με το νέο ιό.

Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν Omicron, προς το παρόν μπορούν να το κάνουν μόνο μέσω του Sushiswap. Δεν υπάρχει centralized exchange υπηρεσία με υποστήριξη για το Omicron cryptocurrency.

Πηγή: cryptopotato.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS