ΑρχικήyoutubeEther: Η αξία του αυξομειώνεται αλλά οι φαν του δεν το εγκαταλείπουν

Ether: Η αξία του αυξομειώνεται αλλά οι φαν του δεν το εγκαταλείπουν

Μετά τη μεγάλη τους άνοδο, τα κρυπτονομίσματα υποχώρησαν την Παρασκευή. Ωστόσο, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, το Ether έδειξε κάποια σημάδια ανάκαμψης εν μέσω αναβαθμίσεων δικτύου.

Δείτε επίσης: Τα crypto exchanges στην εποχή της 24ώρης διαπραγμάτευσης μετοχών

Ether αξία

Ενώ το Ether παρουσίασε πτώση, όπως και το Bitcoin, υποχωρώντας 10% στα 2.150 $ περίπου νωρίς το απόγευμα στο Χονγκ Κονγκ, έφτασε τα ρεκόρ των 2.644 δολαρίων κατά τη διάρκεια της Πέμπτης. Η τάση αυτή μοιάζει με το Bitcoin, το οποίο σημείωσε πτώση από το δικό του ρεκόρ στις 14 Απριλίου. Μια επερχόμενη αναβάθμιση αναμένεται να μειώσει την προσφορά του Ether, κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αύξηση της τιμής του.

«Το Ethereum έρχεται για λίγο στο επίκεντρο», δήλωσε ο Paolo Ardoino, επικεφαλής τεχνολογίας της Bitfinex, σε ένα σημείωμα του την Πέμπτη. «Αξίζει να σημειωθεί ο πρωταρχικός ρόλος του στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) και ακόμη και η πληθώρα αγοράς NFT.»

Δείτε ακόμα: Ιταλός άνδρας συνελήφθη αφού πλήρωσε εκτελεστή με cryptocurrency

Το Ethereum blockchain είναι αυτό που χρησιμοποιείται πιο συχνά στον κόσμο και έχει προσελκύσει την προσοχή τους τελευταίους μήνες, με τη δραστηριότητά του σε τομείς όπως το DeFi και τα non fungible κρυπτονομίσματα. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, εμφανίστηκε μια ομάδα επενδυτών που έχει σαν πρώτη επιλογή το Ether ή σε ορισμένες περιπτώσεις ως μόνη επιλογή, δήλωσε η Grayscale Investments LLC τον Δεκέμβριο. Ενώ το Bitcoin έχει αυξηθεί περίπου 70% φέτος, ο Ether έχει τριπλασιαστεί.

Ether αξία

Οι αναλυτές των κρυπτονομισμάτων, προβλέπουν επίσης περισσότερα κέρδη. Ο Konstantin Anissimov, εκτελεστικός διευθυντής στην πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων CEX.IO, δήλωσε ότι το επίπεδο των 3.000 δολαρίων για το Ether είναι «πιο εφικτό από ποτέ». Ο Nick Spanos, συνιδρυτής του αποκεντρωμένου δικτύου Zap.org, βλέπει ότι μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο μέχρι το τέλος του μήνα. Και ο Arthur Hayes, συνιδρυτής της 100x που επί του παρόντος αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα με τις ΗΠΑ, αλλά είναι ευρέως γνωστή στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων, την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε ένα σχόλιο που προέβλεψε τις μεγάλες αυξήσεις στην τιμή του Ether τα επόμενα χρόνια.

Δείτε επίσης: Η αξία των cryptocurrency ξεπερνά τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όλα κυλούν ομαλά. Τα κρυπτονομίσματα είναι ευμετάβλητα και υπάρχουν ανησυχίες ότι θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να χάσουν την αξία τους. Επιπλέον, η Cornerstone Macro LLC, είπε ότι το Ether μπορεί να έχει περισσότερα μειονεκτήματα στις πτώσεις της αγοράς από ό, τι το Bitcoin. Ωστόσο, ο τεχνικός αναλυτής Rich Ross της Evercore ISI είναι ένας «ισχυρός αγοραστής» του Ether. «Παραμένει λίγο καλύτερο από τον Βασιλιά των κρυπτονομισμάτων», είπε σε σημείωμα του την Πέμπτη, ενώ στοχεύει στην τιμή των 3.500 $.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS