ΑρχικήHow ToMicrosoft Teams: Πως να καρφιτσώσετε ένα αρχείο στο επάνω μέρος της λίστας

Microsoft Teams: Πως να καρφιτσώσετε ένα αρχείο στο επάνω μέρος της λίστας

Το Microsoft Teams σας βοηθά να διαχειριστείτε τα έγγραφά σας παρέχοντας μια καρτέλα Files σε κάθε κανάλι. Διατηρήστε τα κρίσιμα αρχεία ορατά ανά πάσα στιγμή, καρφιτσώνοντάς τα στην κορυφή της καρτέλας Files.

Η καρτέλα Files σε ένα κανάλι του Teams σας παρέχει ένα ασφαλές μέρος για να διατηρείτε τα αρχεία στα οποία πρέπει να έχει πρόσβαση η ομάδα σας, τα οποία γίνονται αυτόματα back up στο SharePoint. Αυτό καθιστά την καρτέλα Files ως ένα δημοφιλές μέρος για αποθήκευση εγγράφων, αλλά αυτή η ευκολία κοστίζει: Δεν μπορείτε πλέον να βρίσκετε αρχεία εύκολα αφού έχετε έναν μεγάλο αριθμό από αυτά στη λίστα.

Δείτε επίσης: Microsoft: Μετριάστηκε το πρόβλημα στα Teams, Office 365 και Azure

Ευτυχώς, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να διατηρήσετε τα πιο κρίσιμα έγγραφά σας ορατά: καρφιτσώνοντάς τα στην κορυφή της καρτέλας Files. Αυτό θα τοποθετήσει τα έγγραφα στο επάνω μέρος της λίστας.

Microsoft Teams

Για να καρφιτσώσετε ένα έγγραφο, επιλέξτε το κάνοντας κλικ στον κύκλο στην αριστερή πλευρά και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Pin to Top” στη γραμμή εργαλείων.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Aπενεργοποιείστε αν θέλετε το chat στα group meetings

Microsoft Teams

Μπορείτε να καρφιτσώσετε το πολύ τρία αρχεία στην κορυφή της λίστας Files. Για να ξεκαρφιτσώσετε ένα αρχείο, επιλέξτε το καρφιτσωμένο αρχείο και κάντε κλικ στην επιλογή Edit Pin > Unpin.

Microsoft Teams

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη σειρά των καρφιτσωμένων αρχείων εάν έχετε περισσότερα από ένα επιλέγοντας το αρχείο και κάνοντας κλικ στο Edit Pin > Move Left ή Move Right.

Tip: Microsoft Teams: Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης

Η προσάρτηση εγγράφων στο Microsoft Teams είναι ένας απλός και κομψός τρόπος για να διατηρείτε τα πιο κρίσιμα έγγραφα ορατά για την ομάδα σας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS