ΑρχικήinetΤο WhatsApp έχει τερματίσει την υποστήριξη για iOS 9

Το WhatsApp έχει τερματίσει την υποστήριξη για iOS 9

Όπως αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατα δημοσιευμένο έγγραφο υποστήριξης, το WhatsApp έχει τερματίσει την υποστήριξη για iOS 9 και παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος για κινητά της Apple, απαιτώντας από όλους τους χρήστες να εκτελούν τουλάχιστον το iOS 10, που κυκλοφόρησε το 2016.

WhatsApp iOS

Μέχρι τώρα, οι χρήστες του iOS 9 – οι οποίοι ήταν κυρίως κάτοχοι iPhone 4s – μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την κρυπτογραφημένη chat υπηρεσία. Από εδώ και πέρα, ωστόσο, απαιτείται το iOS 10, που σημαίνει ότι οι χρήστες θα χρειαστούν ένα μοντέλο iPhone 5 ή μεταγενέστερο για να χρησιμοποιήσουν το WhatsApp.

Χρήσιμο tip: WhatsApp Desktop App: Πώς να πραγματοποιήσετε voice/video calls

Η μείωση της υποστήριξης έρχεται ένα χρόνο μετά από μια παρόμοια κίνηση της υπηρεσίας ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που ανήκει στο Facebook, όταν τερμάτισε την υποστήριξη για iOS 8 και παλαιότερες εκδόσεις. Βέβαια, το WhatsApp κάνει την ίδια διαδικασία κάθε χρόνο οπότε η κίνηση της εταιρείας δεν μας προκάλεσε έκπληξη.

Μάθετε περισσότερα για το Facebook: Facebook: Άδεια μετ’αποδοχών σε υπαλλήλους που υφίστανται οικιακή βία

Στους πελάτες που δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την εφαρμογή λόγω του τέλους της υποστήριξης, συνιστάται να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών WhatsApp στο iCloud και να επαναφέρουν το ιστορικό συνομιλιών σας σε μια νεότερη, υποστηριζόμενη συσκευή. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το πως να το κάνετε εδώ.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS